Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καμπούρης: “Πάμε για πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών”

Καμπούρης: “Πάμε για πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι για τα δυο επόμενα χρόνια θα δούμε ένα πρωτάθλημα “ειδικών συνθηκών” εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, λέγοντας ότι πρέπει να πάμε σε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα είναι “εύκολο και πιο μικρό”. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:
“Συμφωνώ με το σκεπτικό του Ψέλλα. Οι ομάδες θα είναι ζορισμένες οικονομικά. Πρέπει να γίνει ένα πρωτάθλημα για ένα ή δυο χρόνια με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα και μπάτζετ μικρά. Για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Πρέπει να γίνει ένα πιο εύκολο και ένα πιο μικρό πρωτάθλημα. Αυτό θα διευκολύνει τις ομάδες πάρα πολύ. Αν επανέλθει ο ιός να υπάρχουν τα περιθώρια ακόμα και δυο μήνες σταματήσει το πρωτάθλημα να μπορέσει να τελειώσει κανονικά.”
Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Από εκεί και πέρα αν θα είναι ένας, δυο ή τρεις όμιλοι δεν το ξέρω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφθώ ποιό μοντέλο θα είναι καλύτερο. Τ α επόμενα δυο χρόνια θα είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι φανερό ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Το ίδιο και ο Διαγόρας Βατίου. Και το άσχημο με εμάς είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε Ακαδημίες πέρα από κάποια μικρά παιδιά που μπορούν να παίξουν. Αυτό κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και έτσι θα κάνουμε και τώρα. Όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε το τελευταίο σωματείο που θα πει ότι δεν κατεβαίνουμε. Θα επιβιώσουμε και τώρα. Το ίδιο φυσικά εύχομαι και για όλα τα υπόλοιπα σωματεία”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments