Αρχική Αθλητικά νέα Καμπούρης: Κόντρα στην Λάρισα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς

Καμπούρης: Κόντρα στην Λάρισα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς

0
kolossosbc.gr
Dodekanisos

Σήμερα (29/1, 17:00) ο Κολοσσός θα υποδεχτεί τη Λάρισα στο «κλειστό της Καλλιθέας» για την 14η αγωνιστική της Basket League. Ο Νίκος Καμπούρης γράφοντας στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το ματς κόντρα στη Λάρισα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς για τους «θαλασσί». 

Θυμηθείτε τι λένε οι αριθμοί για το Κολοσσός – Λάρισα και τι είχε δηλώσει ο αρχηγός των «θαλασσί», Βασίλης Ξανθόπουλος για την σπουδαία αναμέτρηση

Αναλυτικά 

«Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μας για φέτος. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ένα μικρό κενό σημείο μας άφησε να κυνηγάμε τη διαφορά στο σκορ.

Ο πρώτος γύρος έκλεισε με εμάς στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, κάτι που μας κάνει χαρούμενους. Αλλά δεν μας εφησυχάζει γιατί μας κάνει να θέλουμε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Νέος γύρος πλέον και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτή τη φορά με τη Λάρισα. Η Λάρισα είναι μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα αυτόν τον καιρό και έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, που φαίνεται να την έχουν βοηθήσει.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ανακάμψουμε από τις τελευταίες δύο ήττες και να επιστρέψουμε στον ρυθμό που είχαμε τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς για εμάς και αν παρουσιαστούμε όπως θέλουμε, θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments