Αρχική Αθλητικά νέα Καμπούρης: «Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας και πάμε για την νίκη»

Καμπούρης: «Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας και πάμε για την νίκη»

0
sportfm.gr
Dodekanisos

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Νίκος Καμπούρης και ο πρώην «θαλασσί» Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψαν στο blog τους στον ΕΣΑΚΕ για την σημερινή αναμέτρηση ΚολοσσόςΟλυμπιακός (13η αγωνιστική της Basket League).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καμπούρη

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ήμασταν καλοί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά όχι σε αρκετά, ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από μια τόσο καλή έδρα. Μας κόστισαν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Έρχονται από ήττα στην Ευρωλίγκα, άρα θα θέλουν να αντιδράσουν. Όμως, εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, στο οποίο δεν έχουμε ηττηθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οπότε για ακόμη μια φορά ο στόχος μας είναι να παίξουμε το μπάσκετ που έχουμε δείξει πως μας ταιριάζει και αυτό με τη σειρά του θα μας δώσει το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, που δεν είναι κάτι άλλο από τη νίκη.

Τα λέμε την επόμενη φορά, Νίκος».

Λαρεντζάκης: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι την σκληρή δουλειά»

Στον αντίποδα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και τρομερές εμφανίσεις μ την φανέλα του Κολοσσού από το 2014 μέχρι το 2016 δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει στο νησί μας, για να αγωνιστεί κόντρα σε έναν ιδιαίτερο αντίπαλο όπως χαρακτήρισε τον Κολοσσό. 

«Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Όπως στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, έτσι και κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας και ηττηθήκαμε.

Η πιο συχνή ερώτηση που μας απευθύνουν, είναι αν μας έχει επηρεάσει η διακοπή και το γεγονός ότι είχαμε πολλά κρούσματα Covid στην ομάδα. Σίγουρα όλα παίζουν τον ρόλο τους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα γεγονότα αυτά ως άλλοθι για τις άσχημες εμφανίσεις μας. Άλλωστε, λίγο πολύ οι περισσότερες ομάδες αντιμετώπισαν την ίδια κατάσταση.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν είναι να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε ενωμένοι τη σκληρή δουλειά.

Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν την διακοπή και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ πως ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε και πάλι ρυθμό είναι μέσα από την αγωνιστική δράση.

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα, έχει στο ρόστερ της αρκετούς έμπειρους παίκτες και σίγουρα αν δεν δείξουμε την πρέπουσα προσοχή θα μας βάλει… δύσκολα.

Σε προσωπικό επίπεδο, για εμένα τα παιχνίδια με τον Κολοσσό είναι πάντα ιδιαίτερα, γιατί είναι μια ομάδα που στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Έχω πολλούς φίλους στην Ρόδο και χαίρομαι πάντα όταν επιστρέφω στο νησί».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τους αριθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments