Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Καμπάνες» για τα επεισόδια

«Καμπάνες» για τα επεισόδια

0
panep nike
Dodekanisos

Η πειθαρχική επιτροπή του 4ου ανοιχτού τουρνουά, μετά τα εκτενή επεισόδια στην αναμέτρηση Πανεπιστήμιο- Nike Rx Sports ανακοινώνει την τιμωρία του αθλητή Αθανασόπουλου Α. του Πανεπιστημίου, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της διοργάνωσης κατόπιν των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα αλλά και της εισήγησης του προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής και προέδρου της Κ.Ε.Δ. Δημήτρη Κουνελλέ, που παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση. Επίσης με εισήγηση του ίδιου, τιμωρούνται με ποινή μίας αγωνιστικής ο αθλητής του Πανεπιστημίου Σουσαμλής Δ. και της Nike Rx Sports Κοκορογιάννης Τ., λόγω απρεπέστατης συμπεριφοράς προς τους διαιτητές και τους φιλάθλους του αγώνα. Οι αποφάσεις για τις τιμωρίες των αθλητών πάρθηκαν ομόφωνα από την πειθαρχική επιτροπή του τουρνουά.
Εξάλλου, η Κ.Ε.Δ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου τιμωρεί με ποινή δύο αγωνιστικών τον διαιτητή Σπύρο Αλεξίου, για πλημμελή εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου.
Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. μετά τα όσα συνέβησαν στο εν λόγω παιχνίδι εφιστά την προσοχή σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά αλλά και στις ομάδες, ότι σε περίπτωση που συμβούν ξανά τέτοιες καταστάσεις, θα επιβληθεί μέχρι και αποβολή των ομάδων από το 4ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments