Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καμπάνα» στον Αντώνογλου!

«Καμπάνα» στον Αντώνογλου!

4
antonoglou mixalis
Dodekanisos

«Καμπάνα» έπεσε στον πρόεδρο του ΑΕΡΑ Μιχάλη Αντώνογλου για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τον Κλεόβουλο της Λίνδου. Του απαγορεύτηκε να ασχολείται με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δεκαπέντε μήνες. Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής που ανακοινώθηκε σήμερα, αναφέρει:
«Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο Σωματείο Α.Ε.Ρ.Α. την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2)αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)ευρώ. (Άρθρο 15 παρ.8 εδάφιο δ και άρθρο 15 παρ.8 εδάφιο α του Π.Κ.)
Επιβάλλει στον αναγραφόμενο στο ΦΑ από τον Διαιτητή Αντώνογλου Μιχαήλ Πρόεδρο του Δ.Σ. Α.Ε.Ρ.Α. ,ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (Διοικητική –Αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη ) για δέκα πέντε /15/ μήνες .
Άρθρο 12 περ γ σε συνδασμό Άρθρο 14 παρ.3 και 26 του Π.Κ.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Διαγορας
Διαγορας
9 years ago

Ο διαγορας ρε παιδια για τον ίδιο ακριβώς λογο γιατι τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς;;

ΔΙΑΓΟΡΑΣ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ.
9 years ago

Ελα ντε….

Κωστας
Κωστας
9 years ago

Πού ειναι ολοι αυτοι οι Αφαντενοι που επεσαν να με φανε; Βραστε στο ζουμι σας ρε καφροι! Δεν σας θελει ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Χαρη σας εκαναν, σας χα’ι’δεψαν! Επρεπε να σας αποβαλουν κανεναν χρονο απο το ποδοσφαιρο και να ξεκινησετε απο την Γ’ με μειον δεκα βαθμους!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!

Cactus
Cactus
9 years ago

ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΑΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΕΝΩ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ.