Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Καμία έκπληξη στο κύπελλο

Καμία έκπληξη στο κύπελλο

0
iraklis diagoras
Dodekanisos

Τα φαβορί προκρίθηκαν από τα σημερινά παιχνίδια του κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες. Τα αποτελέσματα είναι:
Διαγόρας – Δήμητρα Δαματριάς 8 – 1
ΑΕ Κατταβιάς – Ιάλυσος 0 – 5
Διγενής – Αστέρας Μασσάρων 1 – 4
Αναλυτικά τα παιχνίδια
Διαγόρας – Δήμητρα
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία απολύτως κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν μεγάλη. Για τους νικητές σκόραραν οι Ξύπας (2’), Ζουρούδης (11’, 20’), Καστρουνής (19’, 39’), Επιφάνης (41’) και Διακάκης (62’, 66’). Για τους ηττημένος σκόραρε ο Κουράκης (75’).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης και «βοηθοί» του οι Καλκαβούρας και Βούλγαρη.
Η σύνθεση του Διαγόρα:
Σκυλλάς , Πεταυράκης, Κουλoύμπρης, Εννέα, Λαμάι, Σαλαμαστράκης, Ξύπας, Επιφάνης ( 48΄ Τριανταφυλλίδης), Καστρουνής ( 48΄Διακάκης), Ζουρούδης, Παλάζης (48΄Κεφαλάκης)
ΑΕ Κατταβιάς – Ιάλυσος
Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση οι φιλοξενούμενοι. Στο διάστημα αυτό κατάφεραν να πετύχουν και τα πέντε τους τέρματα! Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’ ο Πελέκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ( 0 – 1). Στο 14’ ο Αγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2 ενώ δυο λεπτά αργότερα (στο 16’), ο Σταυλάς με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0 – 3. Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Ένα με τον Πελέκη στο 34’ ( 0 – 4) και ένα με τον Σπάρταλη στο 45’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Χαρισμανίδης και «βοηθοί» του οι Στεργαλλάς και Βουτσάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Τόσκα, Φιντικάκης, Μπουμπουλάκης ( 46΄Ζούνης), Γεωργίου, Καβάζης, Μακριάς, Καβουκλής( 63΄Γκιόζης), Νίκας, Μερκούρης, Τσακμακίδης ( 70΄Αγγελίδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας( 63΄Γιαννόπουλος), Αλαχούζος, Μαριάς, Σαχίνης, Κρομμύδας, Πελέκης (46΄Καρπαθάκης), Σταυλάς (46΄Δράκος), Ντεμκολί, Αγγελόπουλος, Σπάρταλης
Διγενής – Αστέρας Μασσάρων
Την πρόκριση του στην επόμενη φάση εξασφάλισε ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος επικράτησε εύκολα χθες στα Κοσκινού του τοπικού Διγενή με 4 – 1. Οι γηπεδούχοι που δεν έδιναν έτσι και αλλιώς βάρος στον θεσμό του κυπέλλου, «κατέβηκαν» με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους και με πολλούς μικρούς. Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Λούπος με κοντινό πλασέ (0 – 1). Στο 43’ μετά από φάουλ του Κώτη, ο Μπανγκουράς από θέση τετ α τετ νίκησε τον Νεσγό και έκανε το 1 – 1 αλλά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Λούπος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1 – 2. Στο 80’ Μουσακίνιας που πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έκανε το 1 – 3 ενώ στο 90’ ο Λούπος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4 πετυχαίνοντας και χατ τρικ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Κασιώτης, Σταμάτης Γιακουμάκης).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Μανωλάγκας, Γκάτι, Παγκράτης, Δήμας, Μάνο, Παπασταμάτης (55΄Μαρκάκης), Κυριαζής, Αττιτής (63΄Στεφάνου), Παπαθανασίου, Κώτης, Μπανγκουράς (60΄Πατρός)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ : Νεσγός, Σκούμπρος ( 63΄Δ. Πέρος), Λαγοπάτης, Κιλασίν, Κυριακάκης, Λούπος, Μυλωνάς, Μουσακίνιας, Κ. Πέρος ( 70΄Δεληγιάννης), Μίρτσεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments