Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Καλύτερος στην επανάληψη αλλά δεν σκόραρε

Καλύτερος στην επανάληψη αλλά δεν σκόραρε

0
Dodekanisos

Κόλλησε στο 0 – 0 ο Διαγόρας στο παιχνίδι που έδωσε σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Αν και καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο «γηραιός» όπου είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσε να φθάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο και πολύ μοιρασμένο.
Το φιλμ του αγώνα

Στο 22’ ο Μπουρλάκης μπήκε ωραία στην περιοχή, πάσαρε στον Μπαρμπαρούση ο οποίος έκανε την προσποίηση και σούταρε αλλά ο Βοσνακίδης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 36’ Ο Ντούνης έκανε ένα διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ σε μια πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
Στο 73’ ο Μπουτζίκος έκανε ένα άτσαλο τάκλιν μέσα στην περιοχή «βρίσκοντας» τον Παπαδόπουλο με τον Διαγόρα να ζητάει πέναλτι αλλά τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 74’ ο Γλυνός μπήκε στην περιοχή και σούταρε διαγώνια αλλά ο Βοσνακίδης δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 85’ ο Προβατίδης πήρε τη μπάλα σε θέση δεξιά μέσα στην μικρή περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου απόκρουσε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ματσούκας (Τσιλίκας, Γουρνιάς) από τον σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρη, Γλυνός, Μπουρλάκης, Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης (51’ Σκοπελίτης), Πόζογλου (85’ Δεινόπαππας), Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments