Αρχική Εφηβικό Καλύτερος ο Διαγόρας, νίκησε δίκαια

Καλύτερος ο Διαγόρας, νίκησε δίκαια

0
Dodekanisos

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Απόλλωνα Καλυθιών, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος, με τον τυπικά γηπεδούχο «γηραιό» να κερδίζει 2-0 τους φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Μιχάλη Ρίζου να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και γρήγορα (18΄) κατάφεραν να πετύχουν το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να αναζητούν το δεύτερο γκολ καθώς δημιούργησαν τις προϋποθέσεις, όμως δεν το πέτυχαν μέχρι την λήξη του πρώτου 45λεπτου. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη μετά τα πρώτα λεπτά προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να ψάξουν το γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» με το σκορ να είναι υπέρ τους έδειξαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ , έχοντας όμως και την προσοχή τους στραμμένη στην άμυνα τους. Ωστόσο στο 72΄κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και έκαναν πιο στέρεες τις βάσεις για την νίκη τους. Οι Απολλωνιστές με την έναρξη του δευτέρου μέρους πήραν πρωτοβουλίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ.

Τα γκολ
18΄ Ο Κουρέτας έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.
72΄ Ο Παπαπαύλου με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

Διαιτησία Κουλουρίδης-Βούλγαρη-Καρακιόζης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης Αντ., Κοντοζαμάνης, Κορλός, Παυλή, Κρητικός, Κοντός, Μουδάτσος, Κωστάκης, Καραμούζης, Πετράς, Κουρέτας. Επίσης έπαιξαν και οι Σεφκιέτ, Πετράς Στ., Τυπάλδος, Κώνστα, Κούρτης, Παπαστεφάνου, Παπαπαύλου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Πολυχρόνης, Σαββούλης, Νερατζάκης, Σπαχίου, Κώστας Δ., Μίσκου, Κώστας Σ., Ιντρίζι, Περιστερόπουλος Ορφ., Γιορδαμνής, Μάστορας. Επισης έπαιξαν και οι Κασταμούλας Χ., Συμιακός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments