Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερος ο Άρης, “τσίμπησε” βαθμό ο Διαγόρας Βατίου

Καλύτερος ο Άρης, “τσίμπησε” βαθμό ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Έναν σημαντικό βαθμό μέσα στον Αρχάγγελο απέναντι στον τοπικό Άρη πήρε ο Διαγόρας Βατίου. Το τελικό 1 – 1 ασφαλώς και αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, όχι όμως και τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα και ενδεχομένως να “καθαρίσουν” τον αγώνα.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10′ με τον Μάλλιο παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα. Σταδιακά, οι “κυανέρυθροι” της νότιας Ρόδου ανέβασαν στροφές και μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου χάνοντας και δυο σημαντικές στιγμές για να φθάσουν στην ισοφάριση.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην στην επανάληψη με τον Άρη να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο και να πιέζει για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 79′ ο Μόσχος με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Πουλάϊ έκανε το 1 – 1 και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δικαιούνται να τα έχουν και με την τύχη τους διότι βάση των ευκαιριών αλλά και της γενικότερης εμφάνισης των ομάδων, θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους νωρίτερα “κλειδώνοντας” τους βαθμούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments