Αρχική Εφηβικό Καλύτερος ο Απόλλωνας νίκησε δίκαια! (pics)

Καλύτερος ο Απόλλωνας νίκησε δίκαια! (pics)

0
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε προχθές το πρωί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ο Απόλλωνας Καλυθιών νίκησε με 2-0 τους Ατρόμητους Ρόδου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος για τον όμιλο Ρόδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρωτοβουλία και να φτάνουν γρήγορα κοντά στο γκολ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν αλλά οι νεαροί Απολλωνιστές πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τον αντίπαλο τους αλλά ήταν φλύαροι επιθετικά. Όμως στο 38΄ ο Μίσκου βρήκε τρόπο να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του που πήγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ στο ενεργητικό της. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν οι νεαροί δεν έβρισκαν στόχο από τις προσπάθειες που έκαναν. Οι φιλοξενούμενοι όμως ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα διπλασίασαν(2-0) τα τέρματα τους και σφράγισαν οριστικά την νίκη τους

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 9΄ δημιουργήθηκε σύγχυση μπροστά στην εστία των γηπεδούχων και ο Περιστερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.

Ο Μίσκου στο 38΄ με δυνατό αλλά τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά και πέτυχε το 0-1.

Στο 50΄ ο Γιορδαμνής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Σάββας στο 53΄επιχείρησε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Καραγιάννης απέκρουσε, νέο σουτ από του Καρδούλια έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο αδύναμο σουτ του Γιορδαμνή στο 60΄ από καλή θέση, ο καραγιάννης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 67΄ ο Ιντρίζι ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο  Κώστας Δ. με συρτό σουτ στο 83΄ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά και έκανε το 0-2.

Στο  89΄ ο Περιστερόπουλος από αριστερά και μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού.

Διαιτησία Γιωργάς-Τσουρούτης-Μίγκλη
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ: Καραγιάννης, Σάββας, Καψαλάκης, Λουκατάρης, Ψύχας, Κιουπάκης, Αχτσή, Θύμιος, Μανωλάκης, Κεφάλας, Μητσιούλης.
Επίσης έπαιξαν και οι Παυλής, Κούκλαρης, Λατσατιανός, Καρδούλιας, Μαχραμάς, Πέρος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ανάστασου, Ξίσα, Κώστας Δ., Μίσκου, Γιορδαμνής, Ιντρίζι, Νερατζάκης, Κώστας Στεφ., Περιστερόπουλος, Καμπούρης.
Επίσης έπαιξαν και οι Κασταμούλας Χαραλ., Κασταμούλας Τσαμπ., Ορφανός, Γρηγορίου, Παπαγεωργίου, Καφετζής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments