Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ «Καλπάζει» η Ρόδος! (pics)

«Καλπάζει» η Ρόδος! (pics)

4
13
Dodekanisos

«Καλπάζει» η Ρόδος! Κατάφερε να πετύχει σήμερα την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά επί του ΑΟ Δικαίου στο Δημοτικό Στάδιο με το ευρύ 4 – 1. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να φθάσουν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κατάφεραν να σημειώσουν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα τέρματα. Στην επανάληψη οι Κώοι έδειξαν κάπως πιο ανεβασμένοι κερδίζοντας ορισμένα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως και πάλι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.
Στο 7’ μετά από σέντρα του Γιώργου Καντιμοίρη, ο Ευγενικός με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 1 – 0 και στο 18’ ο Γκάϊδας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 37’ ο Αθανασίου μάρκαρε αντικανονικά τον Γιώργο Καντιμοίρη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 3 – 0. Στο 41’ από σέντρα του Μάκη Μποϊλή από τα αριστερά και κοντινή κεφαλιά του Μανώλη Χατζηφούντα, ο ΑΟ Δικαίου μείωσε σε 3 – 1. Στο 79’ ο Ευγενικός διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης (Φιλιππάκου, Ατσικνούδας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Μαλάμης, Νικηταράς, Καμπούρης, Γκάιδας, Καντιμοίρης Σ., Αθανασίου, Αθηναίος (62′ Βασιλαράκης), Κουρέτας, Ευγενικός, Αμπελάς (80′ Παπαδημητρίου), Καντιμοίρης Γ. (85′ Παπαστεφάνου)
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Μιχαλάκης, Χατζηφούντας Χ., Κεφαλιανός (67′ Δρόσος), Αθανασίου, Κοσσάρης, Μποϊλής, Φυτάς (61′ Κουρζής) , Μυλωνάς, Χατζηφούντας Μ. (78′ Τριμμάτης), Μακρής, Οικονόμου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/rodos_aod/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate 6
gate 6
10 years ago

katse na peksi kai kanena diskolo paixnidi na tin doume tin elafitsa…..

Iceman
Iceman
10 years ago

filaraki asxolisou me tin omada sou kai ase tin Rodo i Rodos einai mia xara

serpiko
serpiko
10 years ago

re iceman pigene na vreis thnh firestar …diagorara re ..elafakia sas misw trexales twn stenwn

gate6
gate6
10 years ago

xaxa elafines 10 paidakia meinate o megalyteros 13 xronon..sas eksaerosame oute gia tsigara den pate pia me diakritika..solo diagoras gate6