Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κάλπασαν τα «ελάφια!»

Κάλπασαν τα «ελάφια!»

0
rodos aera
Dodekanisos

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου η Ρόδος η οποία έφθασε σε μια άνετη νίκη απέναντι στον ΑΕΡΑ με 4 – 0 και πήρε ένα εύκολο «τρίποντο». Σε ένα άκρως φθινοπωρινό καιρό και με τη βροχή να πέφτει από το ξεκίνημα, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν να επηρεάζονται καθόλου και επέβαλλαν σε όλη την διάρκεια τον ρυθμό τους. «Σφυροκόπησαν» την άμυνα του ΑΕΡΑ, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Αμανατίδη, τον Τρίγκα , τον Τσιούνη και τον Παυλίδη ο οποίος παράλληλα ήταν και ο εκτελεστής των δυο από τα συνολικά τέσσερα τέρματα. Ενδεικτικό να αναφέρουμε ότι η πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ των αντιπάλων σημειώθηκε στο 38’ και αυτή από στημένο. Οι «κόκκινοι» έδειξαν ότι είναι ακόμα ανέτοιμοι σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που σαφέστατα ήταν πιο δυνατοί και πολύ περισσότερο έτοιμοι.
Τα γκολ
Στο 4’ μόλις λεπτό μετά από πλαγιοκόπηση του Σίμου και ωραία μπαλιά στο κέντρο της άμυνας, ο Τσιούνης από κοντά με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 18’ μετά από φάση διαρκείας με αλλεπάλληλά σουτ που απόκρουσε ο Τύρελης, ο επερχόμενης Παυλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.
Στο 51’ μετά από λάθος της άμυνας του ΑΕΡΑ, ο Παυλίδης κέρδισε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασέ έκανε το 3 – 0.
Στο 92’ ο Σταμάτης Καντιμοίρης απέφυγε από τα δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του. Έκανε τη σέντρα και ο Αμανατίδης από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Στο 89’ σημειώνεται ότι ο ίδιος παίκτης με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Καλύτεροι της Ρόδου οι Αμανατίδης, Τσιούνης και Τρίγκας (χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι). Προσπάθησαν από τον ΑΕΡΑ ο Νικολής και ο Κανάτας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Λάζος, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Σταμάτης. Γκάιδας, Καμπούρης (65’ Ανυφαντής), Τρίγκας), Τσιούνης, Γεωργιάδης, Αμανατίδης, Παυλίδης (77’ Γεωργάς), Σίμου (49’ Καντιμοίρης Γιώργος)
ΑΕΡΑ: Τύρελλης, Γαλουζής (46’ Κενενούνης), Ζωάννου, Ανδρουλλάκος, Γιαννακάκης, Τσομάνι, Τσιντάρης (46’ Πλύγκος), Καππάκας (52’ Βασιλείου), Αμπαζάϊ, Νικολής, Κανάτας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments