Αρχική Αθλητικά νέα Καλοβλέπουν Ποζατζίδη στον Ιάλυσο

Καλοβλέπουν Ποζατζίδη στον Ιάλυσο

0
pozatzidis stelios
Dodekanisos

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κλεάνθη την νέα περίοδο ο Στέλιος Ποζατζίδης, που στο περυσινό πρωτάθλημα είχε καλές παρουσίες στους αγωνιστικούς χώρους. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά μετά από μια καλή χρονιά συνεργασίας που είχαν στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Ο 20χρονος παίκτης πέρασε από το «κόσκινο» του νέου τεχνικού του Ιάλυσου, Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη, καθώς τον παρακολούθησε σε δυο-τρεις προπονήσεις που είχε κάνει με τους  «ερυθροκίτρινους» και σύμφωνα με πληροφορίες στον Ιάλυσο καλοβλέπουν την περίπτωση του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον παίκτη προσέγγισε και ο Διγενής Κοσκινού αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο.

Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως αν και 20 ετών, ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ-20 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα στης Super League και στην συνέχεια αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Γ΄ Εθνική και όταν ήρθε για σπουδές στο νησί μας έπαιξε με τα χρώματα του Κλεάνθη.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ευχαρίστησε την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του στον Κλεάνθη, για την καλή συνεργασία που είχαν όλη την χρονιά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments