Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Καλό “τεστ” στον Αρχάγγελο

Καλό “τεστ” στον Αρχάγγελο

0
IMG 1760
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό “τεστ” που έγινε στον Αρχάγγελο, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2 – 1 του τοπικού Άρη. Το φιλικό παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Ταράλη που πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Οι “ερυθροκίτρινοι” του Γιώργου Σάββενα ξεκίνησαν σαφώς πιο δυνατά τον αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί. Στοδ εύτερο ημίχρονο, οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές προκειμένου να τεστάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Ιάλυσος με αυτογκολ του Ζαρκαδούλα αλλά στο 51΄ο Μπαϊρακτάρης με διπλή προσπάθεια και πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 90′ ο Κρεκούκιας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Φαρμακαλής, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Κοντόγιαννος, Συμεωνίδης, Γκίκας, Μπαϊρακτάρης, Πατσιαούρας, Μάλλιος (Έπαιξαν και οι Λαμπριανός, Μαρκόπουλος, Βαρέλης, Μαγιόγλου, Παρδαλός, Θεοδωρής, Μπαδιεριτάκης, Δημητριάδης, Γιαννιού και Συμιού)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Σταυλάς, Γούλας (Έπαιξαν και οι Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Παπακωνσταντίνου, Φλεβάρης, Κρεκούκιας και Διακουράκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments