Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλό… ποδαρικό για ΑΕΡΑ!

Καλό… ποδαρικό για ΑΕΡΑ!

0
aera poseidonas fasi
Dodekanisos

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος η ομάδα της ΑΕΡΑ καθώς επικράτησε με 2-1 του Ποσειδώνα εντός έδρας, στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Παρολ΄αυτά ευτύχησαν αμφότερες να σκοράρουν από ένα τέρμα μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας. Στο 24΄ ο Σπανός Ε. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του για το 0-1, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 32΄ ο Γαργάλης με σουτ μετά την πάσα του Γιαννακάκη έγραψε το 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι φτάνοντας στην ανατροπή του σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 57΄ ο Φιλιππάκος πάσαρε στον Νικολή και αυτός με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-1. Το τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι ομάδες δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους ούτως ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνα ρίγματα στα αντίπαλα καρέ, καλύτερες φάσεις και για τους δυο ηταν τα δοκάρια που είχαν (από ένα η κάθε μία). Στο 75΄ ο Νασόπουλος έκανε τη σέντρα σουτ η μπάλα χτύπησε στην πάνω μεριά του οριζόντιου και πέρασε άουτ ενώ στο 86΄μετά από ωραία προσπάθεια και από πλάγια θέση ο Στεφανής σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γαλάνη με το τελικό αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.
Καλύτεροι των νικητών οι Γαργάλης και Παπαβασιλείου, από τον Ποσειδώνα οι Καραλής και Σπανός Ε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Σπάρταλης, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Παπαβασιλείου, Ροκάι, Κασιώτης, Νικολής (92΄ Μίγγκλης), Δανάς (50΄ Φιλιππάκος), Καψαλάκης (68΄ Μπαράι), Στεφανής, Γαργάλης, Γιαννακάκης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτουλος, Νασόπουλος, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Μαντίναος (89΄ Κοντονικόλας), Κουλλάι, Καραλής, Σπανός Ε., Βασιλειώτης, Τσιπιζίδης

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments