Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Καλή παρουσία του ΡΟΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Καλή παρουσία του ΡΟΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

0
Dodekanisos

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις οι αθλητές που εκπροσώπησαν τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Σχετικά είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Με τη συμμετοχή 10 αθλητών και αθλητριών στις κατηγορίες από 10 έως και 14 ετών η Ρόδος έκανε για μια ακόμη φορά την παρουσία της αισθητή .

Στον Μαραθώνα όπου και πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις οι συμμετοχές έφθασαν σε αριθμούς ρεκόρ καθώς το άθλημα βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη ενώ οι Έλληνες αθλητές στο εξωτερικό δείχνουν πιο δυνατοί από ποτέ .

Με την παρουσία των προπονητών κύριων Μαρινάκη και Θεοχαράτο και τους γονείς των παιδιών να εμψυχώνουν την ομάδα τα παιδιά διαγωνίστηκαν στα μόνα και τα δίπλα .

Ξεχώρισαν οι Πανάγος και Τσιγάρος στα μονά, οι  Κασλή Ογλου – Παπαζαχαρίου στα δίπλα και η Παπαδόπουλου Βικτώρια που είναι στο κυρίως ταμπλό κάθε χρόνο !!

Αξίζει να σημειωθεί η αξιέπαινη προσπάθεια του μικρού Μανέτα Δανιήλ που όχι μόνο προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό αλλά κατάφερε να μπει και στην δεκαεξάδα .

Ο Δανιήλ όπως όλα τα παιδιά έχουν όνειρα και πολύ όρεξη για παιχνίδι όμως η πειθαρχεία και η δίψα για διάκριση τον κάνουν ένα σοβαρό μικρό αθλητή που παλεύει κάθε μέρα με όλες τις καιρικές συνθήκες στα γήπεδα .

Ο κάθε γονιός είναι υπεύθυνος για τη σωστή ανατροφή και τη μόρφωση του παιδιού του. Θα επιλέγατε για το παιδί σας ένα σπορ με στημένα παιχνίδια, λεφτά κάτω από το τραπέζι, ακόμα και στις πιο μικρές κατηγορίες ή ένα ατομικό άθλημα που θα το βοηθήσει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις που θα το δυναμώσει να ανταπεξέρχεται στις πολλές διαφορετικές καταστάσεις . Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments