Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Καλή εικόνα “έβγαλε” ο Διαγόρας

Καλή εικόνα “έβγαλε” ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα φιλικά που είχε δώσει στη Ρόδο, ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 απέναντι στον Ιωνικό σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Μαγούλας. Οι «κυανέρυθροι» ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δεν είναι τυχαίο το ότι κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 0, ενώ δέχθηκαν την ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Γεωργίου στο 5’ με ένα ωραίο ψηλοκραμαστό πλασέ έκανε το 0 – 1 ενώ ο Μπαστακός με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 62’ έκανε το 0 – 2. Ο Τιέντσε μείωσε με κοντινό πλασέ για τον Ιωνικό στο 71΄(1 – 2), ενώ ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίνης, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Ομάρ, Γκίνο, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Μανάλης, Κάστρο (Έπαιξαν και οι Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Κύργιας, Φουρλάνος, Τιέντσε, Κόρμπος, Μπονέτ, Μπρίτο, Αλεξανδράκης, Βλαχομήτρος και Κουϊρουκίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Σεληνιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Αυγενικού, Γεωργίου, Σμυρλής, Μπαστακός (Έπαιξαν και οι Μαντζάρης, Χότζα, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας, Μανωλάκης, Νάτσης και Τσιαντούλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments