Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κάλεσμα στου νέους προπονητές

Κάλεσμα στου νέους προπονητές

0
IMG 0378
Dodekanisos

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου, καλούν στα γραφεία του συνδέσμου όλους τους νέους προπονητές που φοίτησαν στην τελευταία σχολή UEFA C΄ , η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί μας το διάστημα 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2016. Η συνάντηση της Ε.Ε. με τα νέα πρόσωπα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 το βράδυ. Οι νέοι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε., και θα ενημερωθούν σε ότι αφορά την νέα πορεία που θα ξεκινήσουν πάλι στο ποδόσφαιρο αλλά από διαφορετική θέση, ενώ μπορούν να υποβάλλουν και τις απορίες τους για όποιο θέμα τους απασχολεί.
Τα πρόσωπα που καλούνται είναι τα παρακάτω:
Λαμπριανός Νίκος, Πάσχος Ευάγγελος,Τσιλιγγίρης Μιχάλης, Καλημέρης Λάζαρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπιλιάς Ανδρέας, Γιαννικάκης Γιάννης, Δούλος Παναγιώτης, Ψαρός Νικόλαος,Κρομύδας Νικόλαος, Αγγελάκης Γιώργος, Αχιολάς Αντώνιος, Βιτζιλαίος Μιχάλης, Γκαλυμπούδης Κώστας, Δάσσιος Θωμάς, Δατσέρης Γιάννης, Διακίδης Χρήστος, Καραγιάννης Κώστας, Καρίκης Γιώργος, Κουμπλά Άννα, Λόγγου Δήμητρα, Μπάρτζος Νίκος, Νικήτας Γιώργος, Παπαλαζάρου Παναγιώτης, Πελέκης Κώστας, Ράδος Ευθύμιος, Σαρρής Σταύρος, Σπανός Γιάννης.

Ευχαριστήριο στη wind
Η Ε.Ε και τα μέλη του Συνδέσμου μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας WIND( λεωφόρος Ηρακλειδών Ιαλυσός) για την χορηγία του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτα μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments