Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κάλεσμα στον κόσμο κάνει ο Διαγόρας

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει ο Διαγόρας

0
Dodekanisos
Τη στήριξη του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Super League 2 ζητάει η διοίκηση του Διαγόρα η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αρκετά σημαντική χαρακτηρίζεται η 2η αγωνιστική της Super League 2 για τον Διαγόρα. Αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 15.00 της Κυριακής και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα το δρόμο του.
Αγωνιστικά είναι πανέτοιμος καθώς, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Πάρη Ανδράλα, καλά προετοιμασμένοι για να πάρουν ενα ακόμα τρίποντο.
Για το σκοπό αυτό η Διοίκηση της ΠΑΕ θέλει τον δωδέκατο παίκτη στη θέση του. Τεχνική ηγεσία, παίκτες ζητούν από:
-τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 6
-τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, οργανωμένο και μή, με τη φωνή την ψυχή και το τραγούδι να συμπαρασταθεί και σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, με στόχο την νίκη και το τρίποντο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και παρουσιάζει ιδιαιτερότητες σε οτι αφορά αυτή την αγωνιστική , μιας και δεν είναι ακόμα τελείως ετοιμο.
Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει πως 
-Σε αυτό το παιχνίδι και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών δεν θα λειτουργήσει η σκεπαστή εξέδρα ει μή μόνο για το συνεργείο και την τηλεοπτική κάλυψη απο την ΕΤ 3.
-Οι κάτοχοι των διαρκείας αλλά και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα εισέλθουν απο τις Θύρες 5 και 6 που θα είναι οι μόνες ανοιχτές για τον εν λόγω αγώνα.
-Απο τις ιδιες θύρες 5 και 6 θα εισέλθουν και οι εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ.
Οσοι ειναι μέλη του ΠΣΑΤ η της ΕΣΗΕΑ θα εισέλθουν με τις ταυτότητες τους.
Απο την 5 θα μπούν και οι διαπιστευμένοι στην ΠΑΕ Διαγόρας εκπρόσωποι του Τύπου οι οποίοι και θα είναι εγγεγραμενοι για τον σκοπό αυτό, σε σχετική λίστα που θα υπάρχει στην είσοδο.
Η ΠΑΕ Διαγόρας πέρα απο το παρροδιακό κάλεσμα, ζητάει την κατανόηση του κόσμου σε ότι αφορά την λειτουργία της έδρας του”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments