Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κακό ποδαρικό στο 2020!

Κακό ποδαρικό στο 2020!

0
Dodekanisos

Με το αριστερό μπήκε στο 2020 ο Διαγόρας ο οποίος έχασε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο από τη Βέροια με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League. Οι παίκτες του «γηραιού» έδειξαν επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία του τελευταίου διαστήματος και έκαναν μια μέτρια εμφάνιση. Οι αντίπαλοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο σε μια από τις τέσσερις συνολικά ευκαιρίες που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν έτσι το «τρίποντο». Ο Διαγόρας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπόρεσε να κάνει μια φάση όλη και όλη η οποία δεν ήταν αρκετή για να του προσφέρει κάτι περισσότερο στο παιχνίδι αυτό.

Στο 20’ ο Σιμόνι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και «έσπασε» τη μπάλα στον Ζούρκο που με τη σειρά του πάσαρε πιο δεξιά στον Κάνουλα ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 28’ ο Πεταυράκης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Ζούρκος που έμεινε μόνος του στην περιοχή έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).

Στο 33’ μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Κάνουλας έβαλε ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή και κέρδισε τη μπάλα. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μούχαλη ο οποίος επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής σχεδόν αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 58’ ο Γούλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ηλιάδης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη καλή φάση του Διαγόρα στο παιχνίδι.

Στο 71’ ο Κανούλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, δεν απομακρύνθηκε και ο Πολύζος την έσπρωξε στα δίχτυα για να γίνει το 0 – 1.

Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Καλαντζής από τη Θεσσαλία και «βοηθοί» του οι Θανάσης Μαναδρής (Χαλκιδική) και Φώτης Καμπερίδης (Καβάλα).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Γούλας (62’ Πατσαρούχας, 70’ Γεωργίου)
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ζούρκος (62’ Χατζάρας), Κανούλας (87’ Μπλέτσας), Σιμόνι, Βεργώνης, Πολύζος, Μούχαλης, Στάμου, Penta (83’ Ταίρης), Πεταυράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments