Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κακό παιχνίδι, δίκαιη νίκη

Κακό παιχνίδι, δίκαιη νίκη

0
11
Dodekanisos

Την τέταρτη της νίκη σε πέντε παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο, πέτυχε σήμερα η Ρόδος η οποία επικράτησε με 2 – 0 της Ασπίδας Σαλάκου. Μετά από ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι σχεδόν σε όλη του την διάρκεια, τα «ελάφια» κατάφεραν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα δυο τους τέρματα. Η επανάληψη ήταν μια τυπική διαδικασία καθώς οι γηπεδούχοι είχαν επαναπαυτεί στο  2 – 0 και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν. Ήταν κάτι όμως που μπόρεσαν να κάνουν για πρώτη και τελευταία φορά μόλις στο 7’ όταν μετά από αντεπίθεση γλίστρησε ο τερματοφύλακας Ράτζα, η μπάλα έφθασε στον Λαθούρη που πλάσαρε στο κενό τέρμα όμως ο Σταμάτης Καντιμοίρης ως από μηχανής Θεός έτρεξε και έδιωξε τη μπάλα κόρνερ. Από και η πέρα η Ρόδος έγινε πιο επιθετική και κατάφερε στο 11’ να ανοίξει το σκορ με ένα καλοζυγισμένο σουτ του Γιώργου Καντιμοίρη έξω από την περιοχή. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα του Λιάνι για γίνει το 1 – 0. Στο 28’ η Ρόδος έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2 – 0. Δυο διαδοχικά σουτ των «πρασίνων» ανάγκασαν τον Λιάνι να αποκρούσει δύσκολα. Η μπάλα έφθασε στον Αμπελά που έκανε ανάποδο ψαλίδι όμως την έστειλε να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Ρόδος κατάφερε να κάνει το 2 – 0 με πέναλτι του Αγαπητού Αμπελά. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γιώργος Καντιμοίρης όταν δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος συνέχισε να έχει την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια. Πάντως θα μπορούσε να είχε σημειώσει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ. Στο 67’ μετά από λάθος του Καραβόλια, ο Γιώργος Καντιμοίρης πήρε τη μπάλα, ελίχθηκε και σούταρε αλλά ο Λιάνι απόκρουσε με τα πόδια. Στο 87’ ο προωθημένος Σώτα έκανε μια ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Ασπίδας.
Άρεσαν από τη Ρόδο οι Γιώργος Καντιμοίρης και Ευγενικός.  Φάνηκαν από την Ασπίδα οι Λαγός και Χατζηκυριάκος. Σημειώνεται ότι στο 53’ της αναμέτρησης αποχώρησε από τον πάγκο ο προπονητής της Ασπίδας Σταμάτης Μαργέλος διότι έπρεπε να παρευρεθεί σε έναν γάμο. Χρέη τεχνικού από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Παναγιώτης Εγγλέζος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέττα Φιλιππάκου (Μπερδεμπές, Τάσης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Σώτα (46’ Καμπούρης), Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάιδας, Κουρέτας, Νικηταράς (55’ Αθηναίος), Γιώργος Καντιμοίρης, Αμπελάς (83’ Παπαστεφάνου), Ευγενικός
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Γκιουτσεσόϊ, Καραβόλιας (78’ Ζερβός), Ιρίνια, Καϊμαξής. Λαθούρης (59’ Νίκος Μάχλης), Μιχάλης Μάχλης, Λαγός, Φιόλας (48’ Ν. Χατζηχριστοδούλου), Τριανταφύλλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments