Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κακλαμάνος: «Θα κάνω προσφυγή»

Κακλαμάνος: «Θα κάνω προσφυγή»

0
kaklamanos_fasi
Dodekanisos
Ιδιαίτερα πικραμένος από την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ο Αλέκος Κακλαμάνος. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ της Ρόδου μίλησε στο www.news12.gr για την φετινή παρουσία της ομάδας αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε:
-Αλέκο, πως κρίνεις την φετινή χρονιά;
«Είμαι πολύ πικραμένος γιατί ενώ φτιάξαμε καλό σύνολο, τελικά εμείς οι παίκτες μείναμε μόνοι μας. Όταν μένεις μόνος, δεν υπάρχει ομάδα. Τουλάχιστον, ας μας το έλεγαν νωρίτερα για να έπαιρναν κάποια παιδιά τον δρόμο τους από τον Ιανουάριο. Πιστεύω ότι φέτος χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουμε στην Β’ Εθνική. Θα μπορούσαμε να ανέβουμε και σαν πρώτοι. Ούτε καν να μπούμε στην διαδικασία των μπαράζ»
-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το μεγάλο πρόβλημα;
«Δεν υπήρχε διοίκηση. Ο Ψέλλας ήταν μόνος του. Τι να λέμε τώρα… Δεν υπήρχε τίποτα. Δεν είχαμε που να κάνουμε προπόνηση. Τραγική κατάσταση. Ήμασταν απλήρωτοι κιόλας, καταλαβαίνεις…»
-Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο προσφυγής για να διασφαλίσεις τα χρήματα σου;
«Ναι, εγώ θα κάνω προσφυγή για να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Είναι άλλωστε λεφτά τα οποία έχω δουλέψει»
-Τι θα κάνεις τη νέα αγωνιστική περίοδο;
«Το πιθανότερο είναι να φύγω από το νησί της Ρόδου. Έχω κάποιες δουλειές στο Βέλγιο που ίσως τις συνδυάσω με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω όμως ακόμα»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments