Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κακιά Σκάλα: “Την Κυριακή η Ρόδος μας φοράει ξανά το στέμμα της”

Κακιά Σκάλα: “Την Κυριακή η Ρόδος μας φοράει ξανά το στέμμα της”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής με τον Διαγόρα εξέδωσε ο οργανωμένος Σύνδεσμος Φιλάθλων της Ρόδου Κακιά Σκάλα. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Κατανοούμε πως η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η αποποίηση ευθυνών είναι ένα άθλημα που το γνωρίζετε πολύ καλά. Ωστόσο, και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει πως η μη ανάληψη των ευθυνών και η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησής σας στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου δεν τέθηκε από την ΡΟΔΟ, αλλά από την ίδια σας την ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της. Άλλωστε, είναι σε ισχύ ο σχετικός με τις μετακινήσεις νόμος της Διοργανώτριας Αρχής. Επομένως, τους υπεύθυνους αναζητήστε τους αλλού. Εμείς ως Σ.Φ.Ρ. “Κακιά Σκάλα” ξεκαθαρίζουμε ρητά προς κάθε κατεύθυνση πως είμαστε υπέρ της παρουσίας οπαδών σε όλα τα γήπεδα.

Οπαδέ της Ρόδου, φίλαθλε της Ρόδου, εσύ που έστω και μια φορά στη ζωή σου έχεις ακούσει τον πατέρα σου, τον θείο σου, τον παππού σου να σου μιλάει γι’ αυτή την ομάδα που δόξασε το νησί σου… Για την ομάδα που έβαλε το νησί στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις 10 χρόνια μετά την ίδρυσή της… Την Κυριακή η θέση σου είναι στο γήπεδο. Την Κυριακή η φωνή σου σπρώχνει και δίνει δύναμη στα Ελάφια μας. Την Κυριακή η ΡΟΔΟΣ μας φοράει ξανά το στέμμα της!

Μάγκες που φοράτε το ΕΛΑΦΙ στο στήθος… Το υπέρτατο σύμβολο υπερηφάνειας, μοναδικό και διαχρονικό σύμβολο του νησιού μας… Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνετε αυτό που επιτάσσει το σήμα στην καρδιά και το όνομα της ομάδας μας. Παίξτε με πάθος και ψυχή και εμείς θα είμαστε δίπλα σας!

ΡΟΔΟΣ ΑΓΑΠΗ ΑΙΩΝΙΑ. ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ!

ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ!

Σ.Φ.Ρ. “ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments