Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κακιά Σκάλα: Όλοι πεθαίνουν, η Ρόδος ποτέ

Κακιά Σκάλα: Όλοι πεθαίνουν, η Ρόδος ποτέ

0
Dodekanisos

Από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κακία Σκάλα πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

17/4/2022
Άλλη μια φορά που προσπαθούμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά. Έχουμε κάνει υπομονή, έχουμε γίνει μάρτυρες περιστατικών βάναυσης καταπάτησης ηθικών αξιών και αξιοπρέπειας αρκετών ανθρώπων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. Συνειδητά επιλέξαμε τη σιωπή, θέτοντας το καλό της ομάδας ως κύριο μέλημά μας. Πλέον, το ποτήρι ξεχείλισε και ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα ανεχτούμε κανέναν εκβιασμό.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ΡΟΔΟΣ μας προσθέτει δυστυχώς την πιο μαύρη κηλίδα στην ιστορία της. Μετά τις εκτός τόπου και χρόνου ανακοινώσεις, που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Μετά την υπόθεση με τις πλαστές κάρτες υγείας, για την οποία ακόμα περιμένουμε τις πολύκροτες “αποκαλύψεις”. Μετά τους απλήρωτους παίχτες που κυριολεκτικά παίζουν στον αυτόματο, υπερβάλλοντας εαυτόν τους τελευταίους μήνες. Μετά τους αμυντικούς σε θέση τερματοφύλακα. Και με το τελειωτικό χτύπημα να έρχεται σήμερα, με την ομάδα να γίνεται βορά όλης της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας. Και όσο κι αν αρνείται να το αποδεχτεί, όσο κι αν προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος για τον διασυρμό της είναι ΞΑΝΑ αυτός.

Δεν γίνεται να μην πούμε άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ειδικά σε όσους έμειναν μέχρι τέλους, όντες πιθανότατα οι μοναδικοί συναισθανόμενοι την ιστορία και το βάρος του Ελαφιού στη φανέλα. Είστε μάγκες.

ΥΓ: Τα παραπάνω αποτελούν μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των προηγούμενων σχεδόν τεσσάρων ετών. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε, αναλυτικά.
ΥΓ1: Όλοι πεθαίνουν. Η ΡΟΔΟΣ ποτέ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Συγγνώμη Ελάφι μας…

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments