Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κακιά Σκάλα: Μήνυμα στον μεγαλομέτοχο

Κακιά Σκάλα: Μήνυμα στον μεγαλομέτοχο

2
kakia_skala4
Dodekanisos
Επιστολές στον Δήμαρχο Ρόδου, τον Περιφερειάρχη αλλά και τους Βουλευτές Δωδεκανήσου θα αποστείλει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Ρόδου,”Η Κακιά Σκάλα”, ζητώντας την βοήθεια τους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα “ελάφια”. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η “Κακιά Σκάλα” ζητάει να υλοποιηθούν παλιές υποσχέσεις ορισμένων περί οικονομικής ενίσχυσης. Μιλώντας σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανδρέας Μερκούρης τόνισε μεταξύ άλλων πως, “εμείς είμαστε εδώ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα. Αν νομίζει ότι ο μεγαλομέτοχος θα διαλύσει την ομάδα του λέμε ότι δεν θα τα καταφέρει. Τον καλούμε ακόμα και τώρα να χώσει το όνομα του από την κατακραυγή του κόσμου και να κάνει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της”. Σχετικά με την περίπτωση της προσφυγής των Βιλλάρ και Κόντη, είπε πως, “ο Χρυσόστομος Ψέλλας πέτυχε συμφωνία με την πλευρά των παικτών να καταβληθούν τώρα 8.000 ευρώ και αργότερα τα υπόλοιπα. Βρέθηκε και άτομο που θα έδινε τα 4.000 ευρώ αλλά ο μεγαλομέτοχος δεν ήθελε να δώσει τα υπόλοιπα 4.000. Και έτσι η ομάδα πήγε – 4 βαθμούς.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΛΑΦΑΡΑ
ΕΛΑΦΑΡΑ
12 years ago

ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ SUPERLEAGUE;;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ;;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ!!!! Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΚΟΡΟΙΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ.ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΟΜΑΔΑ.Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΝΝΟΙΑΖΕ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ!!ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ!! (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

ΕΛΑΦΑΡΑ
ΕΛΑΦΑΡΑ
12 years ago

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ν Ε Κ Ρ Ο Θ Α Φ Τ Η Σ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΞΥ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ.