Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κακή χρονιά για τις Μικτές

Κακή χρονιά για τις Μικτές

0
Dodekanisos

Σίγουρα, και για να μην παρεξηγηθώ, οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν με τα χρώματα των μικτών μας. Ίσως, να φανεί βαρύς ο τίτλος που έβαλα, όμως τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, αφού η παρουσία των ομάδων μας στην χρονιά που πέρασε, ήταν η χειρότερη όλων των εποχών, αν θυμάμαι καλά.

Είχαμε μια, απίστευτα, χαμηλή συγκομιδή βαθμών, στην διοργάνωση, που ούτε οι αντίπαλες ομάδες περίμεναν κάτι τέτοιο από τις μικτές μας. Αν είναι λανθασμένη η τοποθέτηση μου, θα αναγνωρίσω το λάθος μου, θα ζητήσω συγνώμη, και τέλος θα τιμωρήσω την μνήμη μου! Όταν, οι ομάδες μας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, προκειμένου να αγωνιστούν, και οι αποστολές αναχωρούσαν χωρίς τις απαιτούμενες προπονήσεις αλλά κα χωρίς κάποια φιλικά παιχνίδια, τότε τι περίμενε ο προπονητής και ο υπεύθυνος των μικτών?

Όταν οι κλήσεις παιδιών στις προπονήσεις, δεν ήταν εκείνες που θα έπρεπε, τι περιμέναμε? Να κερδίσουμε προπονημένους αντίπαλους, και καλύτερα προετοιμασμένου ,ς από τα δικά μας παιδιά? Όταν ο επικεφαλής και πρόεδρος της επιτροπής των μικτών, δεν έβαλε όρους στον προπονητή, τι περιμέναμε?

Άντε και καλά δεν είχαμε αντίπαλο σωματείο να κάνουμε φιλικό αγώνα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε φιλικό ανάμεσα στους μικρούς με τους μεγάλους? Πως ο προηγούμενος προπονητής Θεόδωρος Θεοδώρου, καλούσε τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, παραμονή πρωτοχρονιάς για προπόνηση ή για φιλικό παιχνίδι?

Γιατί δεν χανόταν ημέρα προπόνησης επί των ημερών του, κύριε Λουϊζίδη και κύριε Τριχιά, και χανόταν επί των ημερών σας? Γήπεδο και μάλιστα της ΕΠΣΔ, υπήρχε με νέο και τελευταίας γενιάς συνθετικό χλοοτάπητα!

Ολόκληρο το ενωσιακό ήταν στην διάθεση των μικτών μας! Για πιο λόγο δεν έγιναν οι ανάλογες προπονήσεις προετοιμασίας και παράλληλα φιλικά παιχνίδια? Διαχρονικά αναφέρουμε, ότι ο καθρέπτης του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι οι μικτές μας ομάδες, όσο και αν οι «μεγάλες ομάδες» του νησιού μας αγνοούσαν τα παιδιά!

Η κριτική γίνεται καλοπροαίρετα, όχι με κακή διάθεση,  ώστε να αφυπνιστούμε και να παρουσιάσουμε ένα σύνολο Μικτών, που να μην έχουν καμία σχέση με την εικόνα, την οποία είχαμε στην χρονιά 2021-2022. Το αξίζουν οι μικτές μας, διότι μπορούμε να το πετύχουμε και να ανακτήσουμε την αίγλη προηγούμενων ετών!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments