Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Και ξανά ήττα για Φοίβο!

Και ξανά ήττα για Φοίβο!

0
Dodekanisos

Δεν λέει να κερδίσει ο Φοίβος Κρεμαστής, ο οποίος γνώρισε για μία ακόμη φορά φέτος στην Γ’ Εθνική την ήττα με 2-0, αυτή την φορά από τον Πανηλειακό.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα κακό ποιοτικά αγωνιστικό χώρο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν βοήθησε ιδιαίτερα τις δύο ομάδες. Ο Πανηλειακός πάταγε καλύτερα στο γήπεδο αρχικά, με τον Φοίβο να ισορροπεί το παιχνίδι από το 20′ και έπειτα. Οι Κρεμαστενοί δεν κλείστηκαν και έπαιξαν ανοιχτά, χωρίς να περιμένουν τον αντίπαλο. Μία κεφαλιά του Παπασταμάτη στο 32′ ήταν η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, με την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον πορτιέρο των Πελοποννήσιων.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι και στο 63′ έγινε το 1-0 από τον Μπαρμπαρούση με πλασέ. Ο Φοίβος δεν έδειξε κάποια αντίδραση και στο 70′ ο Σταθάτος σούταρε για το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος, Μακροστέργιος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαλάκης, Στελλάς, Τερζίου, Παπασταμάτης, Νικήτας, Ορφανίδης, Γαργάλης, Τζελάι, Πατσίλης, Γκινής, Λαμίν

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments