Αρχική Videos Και ξαφνικά διχόνοια ενόψει 2024 ή μια νέα προπαγάνδα των ΜΜΕ;

Και ξαφνικά διχόνοια ενόψει 2024 ή μια νέα προπαγάνδα των ΜΜΕ;

0

Διχογνωμία απ’ ότι φαίνεται ξέσπασε στους Ρεμπουπλικανούς της Αμερικής αναφορικά με το ποιος θα είναι υποψήφιος του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024. Το αποτέλεσμα των πρόσφατων ενδιάμεσων εκλογών έδωσε το έναυσμα σε ορισμένους παράγοντες να δείχνουν τον Ron DeSantis ως το νέο ηγέτη.

«Χρειαζόμαστε μια αναμόρφωση των Ρεπουμπλικάνων», είπε ο πολιτικός στρατηγικός αναλυτής Caleb Hull σε μια ανάρτηση στο Twitter, κάνοντας ένα χτύπημα στον πρώην πρόεδρο για τις ήττες από τους επιλεγμένους υποψηφίους του. «Ο Τραμπ ώθησε ένα σωρό υποψηφίους που δεν πήγαν καλά. Είχαμε τα πάντα με το μέρος μας και χάσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ο DeSantis είναι ο νέος επικεφαλής του κόμματος, όχι ένας 76χρονος άνδρας!».
«Ήρθε η ώρα για το GOP να απορρίψει τον Trump the Grump και να πάει με τον DeSantis», έγραψε ο Piers Morgan στο Twitter.

Από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θεωρούν ότι η διαίρεση δεν είναι καλή για το κόμμα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.  «Δεν θα υπήρχε DeSantis χωρίς τον Πρόεδρο Trump», έγραψε στο Twitter ο Sebastian Gorka, ραδιοφωνικός παρουσιαστής της Αμερικής σε εθνικό επίπεδο και πρώην αναπληρωτής βοηθός του Trump.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments