Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Και τώρα …αγώνες

Και τώρα …αγώνες

0
paizani_Vratsali_Amoraniti
Dodekanisos
Με χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα στη Νάξο οι αθλήτριες του ΡΣΦΠ Τελχινίς.
“Προς το παρόν απολαμβάνουμε την υπέροχη φιλοξενία των διοργανωτών και ανυπομονούμε να αρχίσουν οι αγώνες” δήλωσε η ‘μικρή’ της ομάδας Ελισάβετ Αμορανίτη η οποία μαζί με την Αγγελική Παϊζάνη και την Μαρία Βρατσάλη είναι ακόμα μαθήτριες Λυκείου.
“Είναι μια εμπειρία φανταστική. Η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση μας δίνει την ευκαιρία να δούμε ομάδες από άλλες περιοχές και να ωριμάσουμε αθλητικά. Δυστυχώς, το να κατοικούμε σε νησί, μας κάνει συχνά να νιώθουμε ξεχασμένες και ίσως αδικημένες απέναντι στους νέους αθλητές της ηπειρωτικής Ελλάδας” μας είπε η Μαρία Βρατσάλη για να συμπληρώσει η συμπαίκτριά Αγγελική Παϊζάνη “τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις ανοίγουν τους ορίζοντές μας και μας ωθούν να γίνουμε πιο δραστήριες και απαιτητικές όσον αφορά την ποιότητα ζωής μας. Στο κάτω κάτω εμείς είμαστε το μέλλον αυτού του τόπου”.

Στην φωτογραφία οι Παιζάνη, Βρατσάλη και Αμορανίτη στο όμορφο νησί της Νάξου αναμένουν τους αγώνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments