Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Και τον Μάη θα είναι ωραία!

Και τον Μάη θα είναι ωραία!

0
mikti_paidon1
Dodekanisos
Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ, πανηγυρίζει η Μικτή Νέων της 10ης περιφέρειας, μετά τη νίκη της επί της αντίστοιχης της 6ης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Aρτας, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Κέρκυρας, ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδα) με 3-1 στο γήπεδο της Ορμύλιας στην Χαλκιδική.
Η ομάδα μας που αποτελούνταν κατά κύριο λόγο από παίκτες της Μικτής Δωδεκανήσου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό που όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 7 Μαΐου. Αντίπαλος θα είναι ο νικητής του αγώνα 7η Περιφέρεια (ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Αν. Αττικής, ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, ΕΠΣ Ευβοίας, ΕΠΣ Πειραιώς)-2η Περιφέρεια (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Χαλκιδικής) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Η 10η περιφέρεια προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Παπακωνσταντίνου μετά την ασθενή απόκρουση του Αργυρού, ενώ στο 32΄ο Κούτρης επίσης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τη Μικτή μας. Η 6η περιφέρεια μείωσε στο 39’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεκατώρου, όμως αυτό δεν της έφτασε, αφού στο 80’ ο Παπακωνσταντίνου σημείωσε το 3-1. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας μας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88’ και έτσι θα χάσει τον μεγάλο τελικό.
6η περιφέρεια: Αργυρός, Δημούλας, Θεοδώρου, Ζυγούρης, Κούδας, Παπαρογιδάκης (46’ Μηλιός), Τσιλιγαδάς, Δάρας (85’ Γεωργάκης), Μύγας (85’ Καραπιπέρης), Σιώρος, Μπεκατώρος
10η περιφέρεια: Χατζηκλειδαράς, Χατζηβασίλης, Χατζηπαναγιώτης, Διακοβασιλείου, Ζουγανέλης, Κούκας (69’ λ.τ. Χριστόφορος), Καμπούρης, Παπουτσογιαννόπουλος (87’ Γιαννούλης), Παπακωνσταντίνου, Βούρος (65’ λ.τ. Διακόπουλος), Κούτρης
Οι παίκτες της Ρόδου ξεκινούν τις προπονήσεις σήμερα  και την προετοιμασία τους για τον δύσκολο αγώνα με τον Πανηλειακό, στον Πύργο.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Δημήτρης Σπανός, σκοπεύει να προγραμματίσει τη διεξαγωγή και άλλων φιλικών παιχνιδιών μέχρι το ματς με τον Πανηλειακό στον Πύργο που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Μαΐου.

Στις προπονήσεις, στο μεταξύ, αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Γιάννης Ριγανάς και Σαράντης Τοπάλης, που τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments