Αρχική Videos “Και τα εγγόνια μας θα υποστούν τις συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ”

“Και τα εγγόνια μας θα υποστούν τις συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ”

0
Dodekanisos

Νέες δηλώσεις με τις οποίες εξαπολύει βέλη κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ουκρανικό ζήτημα, έκανε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν. Ο ίδιος, προειδοποίησε ότι Ευρωπαϊκή πολιτική που ευνοεί τον μαζικό κοινό δανεισμό από τα κράτη μέλη της ΕΕ προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της ουκρανικής αντίστασης στη ρωσική εισβολή θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Ο Ούγγρος ηγέτης είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Οι κυρώσεις της ΕΕ στη ρωσική ενέργεια σίγουρα θα αποτύχουν. Όχι μόνο τα παιδιά μας, αλλά και τα εγγόνια μας θα υποστούν τις συνέπειες του μαζικού δανειακού σχήματος που προτείνει η ΕΕ. Τα δυνητικά αφερέγγυα κράτη θα χρειάζονται επίσης υποστήριξη. Πρότεινω να συναφθούν συμφωνίες για την υποστήριξη της Ουκρανίας σε εθνικό επίπεδο μέσω διμερών συμφωνιών μεταξύ επιμέρους χωρών».

Επιπλέον, ο Orbán πιστεύει ότι τυχόν περαιτέρω κυρώσεις στο ρωσικό αέριο ή την πυρηνική ενέργεια θα είχαν τραγικές συνέπειες:
«Έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Η Ουκρανία βρίσκεται σε μια ολοένα και πιο δύσκολη κατάσταση. Η Ρωσία αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα έσοδά της από ενεργειακά προϊόντα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, επομένως η πολιτική κυρώσεων δεν έχει επιτύχει τον στόχο της», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments