Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Και πάλι πρωταθλητές

Και πάλι πρωταθλητές

0
veteranoi_rd
Dodekanisos
Οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή αφού επικράτησαν στον Μεγάλο Τελικό του 2ου Πρωταθλήματος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Δωδεκανήσου επί του Ευαγόρα με σκορ 2-1. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας» και είχε και  φιλανθρωπικό χαρακτήρα με είσοδο 5 ευρώ όπου τα χρήματα θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Για τους νικητές και τα δύο γκολ τα πέτυχε ο Ρουτζιέρης ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Πάνιτς.
Φάσεις-Γκολ
15’ Σουτ του Φαρμακίδη από καλή θέση μόλις άουτ.
27’ Σουτ του Μιχαηλίδη, μπλόκαρε ο Αλεξανδρίδης.
28’ Κεφαλιά του Φαρμακίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο.
30’ Σουτ του Ρουτζιέρη μόλις άουτ.
36’ Κεφαλιά-ψαράκι του Καλατζίδη μόλις άουτ.
37’ Σουτ μακρινό του Κυπριώτη μόλις άουτ.
49’ Σουτ του Ρουτζιέρη μόλις άουτ.
55’ Δυνατό σουτ του Πάττα απέκρουσε ο Λύμουρας.
58’ Ο Ρουτζιέρης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
65’ Συρτό σουτ του Μαυράκη, μπλόκαρε ο Αλεξανδρίδης.
66’ Σουτ του Πάνιτς, πάνω στον Αλεξανδρίδη.
67’ Ανενόχλητος ο Ρουτζιέρης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.
74’ Ο Πάνιτς με σουτ από τα πλάγια έγραψε το τελικό 2-1.
Διαιτητές ήταν οι Σταματάκης, Κόττορος και Κασιώτης και αξίζει να αναφέρουμε ότι η αμοιβή τους διατέθηκε για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού μας Σταδίου απόλαυσαν πλούσιο θέαμα από τις δόξες του πρόσφατου και του απώτερου παρελθόντος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ρόδος-Διαγόρας: Αλεξανδρίδης, Τσιβρινής, Γιαννουκάς, Χατζηπέτρος, Σταυρής, Οικονόμου, Πανουργιάς, Κυπριώτης, Φαρμακίδης, Μαυρουδής, Ρουτζιέρης. Έπαιξαν και οι Παπαοικονόμου, Ζούνης, Μπακαρής, Καλαϊτζίδης, Κουγκράς, Καλαφάτης, Σταμάτης, Σαλπιγκτίδης, Φλεβάρης, Αντώνογλου, Τσατταλιός, Βασιλαράκης, Γιακουμάκης, Πάττας.
Ευαγόρας: Λύμουρας, Τσιαντούλας, Καβουκλής, Στεφανής, Αποστολάτος, Δογιάμας, Νικολίτσης, Μιχαηλίδης, Πάνιτς, Παπαντωνίου, Καλόγλου. Έπαιξαν και οι Κουλουριώτης, Κεσίδης, Κουφομανώλης, Κουμέντος, Μαυράκης, Λαζαρίδης, Κουνιάταλης, Παπατζίδης, Νικηταράς.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments