Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Και πάλι αρκετά τα προβλήματα

Και πάλι αρκετά τα προβλήματα

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos
Το ερχόμενο Σάββατο, είναι η πιο καθοριστική στροφή για τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της football league, στο οποίο μετέχει φέτος . Η 27η αγωνιστική φέρνει στην πόλη μας τον Πιερικό κι ο γηραιός έχει αυτή την φορά μοναδικό στόχο την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα του επιτρέψει να ανεβεί ακόμα ψηλότερα  στον βαθμολογικό πίνακα και κατ επέκταση να βελτιώσει την ειδική βαθμολογία του στα πλέη οφ.
Τεχνική ηγεσία και παίκτες, είναι αποφασισμένοι να δώσουν το απαν των δυνάμεων τους , να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις , να παρουσιάσουν καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στις νίκες και στα πετυχημένα αποτελέσματα .Ο Διαγόρας μπορεί, γιατί παρά τα προβλήματα του διαθέτει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευθεί σε όλα τα μάτς που απομένουν.
Ο Πιερικός από την πλευρά του βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30β., και προσπαθεί να μείνει εκτός της διαδικασίας των πλέη άουτ.
Οι αριθμοί από τα εκτός έδρας παιχνίδια, δείχνουν πώς εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος από την δύναμη του . Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετράει η ομάδα της Κατερίνης στα εκτός έδρας κι αυτός ίσως είναι ο λόγος που την έχει ρίξει χαμηλά βαθμολογικά .
Το κυνήγι όμως των βαθμών στις τελευταίες αγωνιστικές, δείχνει πώς ο Διαγόρας μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτή την αδυναμία από την μια πλευρά, αλλά και από την άλλη πρέπει να προσέξει, καθώς αυτά τα μάτς κρύβουν ακόμα περισσότερους κινδύνους.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του ξέρουν καλά ποιος είναι ο αντίπαλος και προσπαθούν μέσα από τις προπονήσεις τους να παρουσιαστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφήνοντας κατά μέρος τα όποια προβλήματα τους απασχολούν αυτόν τον καιρό.
Χθες η προπόνηση περιλάμβανε πολλή τακτική του αγώνα του Σαββάτου, αλλά και τελειώματα φάσεων, στα οποία ρίχνει το βάρος τον τελευταίο καιρό ο τεχνικός του Διαγόρα..
Οι αλλαγές εξαιτίας τραυματισμών αλλά και επανόδου κάποιων παικτών περισσότερο είναι δεδομένες
-Στον αγώνα του Σαββάτου επανέρχονται οι Παναγιώτης Σπάρταλης και Γιώργος Σαλαμαστράκης, οι οποίοι και δεν αγωνίσθηκαν στο μάτς του Ευόσμου.
-Από τους παίκτες που βγήκαν τραυματίες από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Απόστολος Σκόνδρας δεν γυμνάσθηκε καθόλου χθες, παραμένοντας τραυματίας με την συμμετοχή του στο μάτς με τον Πιερικό να καθίσταται αμφίβολη, αν όχι αδύνατη.
-Ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι δύσκολο να πει κανείς αν θα μπορέσει να αγωνισθεί το Σάββατο.
-Εκείνοι που ακολούθησαν χθες κανονικά το πρόγραμμα είναι οι Μαρτσέλο Γκούτμαν και Χοσέ Ρέγιες, οι οποίοι είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για τον αγώνα με τον Πιερικό.
Οι κυανέρυθροι θα γυμνασθούν κανονικά και σήμερα, ενώ θα προπονηθούν και την Παρασκευή το πρωί, οπότε ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του αγώνα .
Επίσης μετά τις αναγκαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, πιστεύεται πώς οι φίλοι της ομάδας οργανωμένοι και μη θα δώσουν το παρών στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου, αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας στην προσπάθεια της να φτάσει στην νίκη και στο τρίποντο.

Από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Διαγόρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments