Αρχική Videos Και ο Μάϊκ Πενς υποψήφιος ενόψει των εκλογών του 2024

Και ο Μάϊκ Πενς υποψήφιος ενόψει των εκλογών του 2024

0

Τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές του 2024 κατέθεσε και ο πρώην αντιπρόεδρος Μαίκ Πένς. Θα τεθεί αντιμέτωπος δηλαδή με τον Ντόναλντ Τραμπ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Θα έχει να αντιμετωπίσει επίσης τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, του γερουσιαστή Τιμ Σκοτ ​​(RS.C.) και την πρώην κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας Νίκι Χέιλι. Αν και υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του Τραμπ, οι δυο τους χώριζαν ολοένα και περισσότερο μετά την παραβίαση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου 2021. Ο Πενς την χαρακτήρισε «τραγική ημέρα» και είπε ότι «η ιστορία θα φέρει υπόλογο τον Ντόναλντ Τραμπ».

«Το κίνημά μας δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη θεμελιώδη δέσμευση που έχουμε για την ασφάλεια, την ελευθερία και τη ζωή. Αλλά ούτε μπορούμε να επιτρέψουμε να παρασυρθεί από τον ανυπόστατο λαϊκισμό που δεν έχει να κάνει με τις παλαιότερες παραδόσεις και τις πιο αγαπημένες μας αξίες», έχει δηλώσει πρόσφατα μεταξύ άλλων ο Πενς.
Ο Πενς έχει εκφράσει την υποστήριξή του στην Ουκρανία στη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση, αναγνωρίζοντας ότι «δεν είναι ο πόλεμος της Αμερικής», αλλά λέγοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει ωστόσο να επιδιώξουν να στηρίξουν την Ουκρανία για να υπερασπιστεί τη διεθνή ελευθερία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments