Αρχική Videos Και η Νέα Ζηλανδία καταργεί σχεδόν όλους τους περιορισμούς

Και η Νέα Ζηλανδία καταργεί σχεδόν όλους τους περιορισμούς

0

Η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε το τέλος των κωδικών QR, των κανόνων για τις μάσκες, των διαβατηρίων εμβολίων και των εντολών στις περισσότερες βιομηχανίες. Από τις 4 Απριλίου, οι κανόνες για το διαβατήριο εμβολιασμού θα καταργηθούν και οι εντολές εμβολιασμού θα αρθούν σε όλους τους κλάδους, εκτός από την υγεία.

Οι αλλαγές που τίθενται σε ισχύ από τις 26 Μαρτίου περιλαμβάνουν αύξηση των ορίων χωρητικότητας σε εσωτερικούς χώρους από 100 σε 200, ενώ τα όρια εξωτερικού χώρου θα καταργηθούν πλήρως. Οι εντολές μάσκας θα αφαιρεθούν επίσης για όλες τις υπαίθριες εκδηλώσεις, αλλά θα παραμείνουν για τους εργαζόμενους σε εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, οι απαιτήσεις δοκιμών και απομόνωσης θα συνεχίσουν να παραμένουν οι ίδιες.

Η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν είπε ότι «η επιτυχής διαχείριση της επιδημίας του Omicron και τα υψηλά επίπεδα εμβολιασμών σήμαιναν ότι είναι πλέον ασφαλές να χαλαρώσουν οι περιορισμοί.  «Οι Νεοζηλανδοί έχουν εργαστεί απίστευτα σκληρά για να ξεπεράσουν αυτήν την πανδημία και ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είμαστε τώρα σε θέση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments