Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Και η Καναδική Toronto Hustle στους αγώνες της Ρόδου

Και η Καναδική Toronto Hustle στους αγώνες της Ρόδου

0
Dodekanisos

Η Toronto Hustle από τον Καναδά, είναι άλλη μια ομάδα που θα συμμετάσχει στους Διεθνείς Αγώνες Ποδηλασίας της Ρόδου από 12 έως 27 Μαρτίου 2022 Η συγκεκριμένη ομάδα επιδιώκει να εμπνεύσει την επόμενη γενιά αναβατών σε όλη τη χώρα του Καναδά, ενώ αναδιαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται, παρέχεται και διατηρείται η επαγγελματική ποδηλασία στη Βόρεια Αμερική, μέσω της οικοδόμησης του αθλήματος από τη βάση.

Μπαίνοντας στην έκτη σεζόν της, η ποδηλατική ομάδα Toronto Hustle προετοιμάζεται
να ξεπεράσει τα όρια της, στο τι σημαίνει να είσαι επαγγελματική ομάδα, αποκτώντας άδεια UCI Continental 2022, σε συνδυασμό με ένα δυνατό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγώνες δρόμου.

Ενώ πολλοί προσβλέπουν στην Ευρώπη για επαγγελματική ποδηλασία, η Toronto Hustle διπλασιάζει τους Καναδούς αθλητές και τους αγώνες της Βόρειας Αμερικής, επενδύοντας σε επαγγελματική άδεια, προσθέτοντας κορυφαία ταλέντα και διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές θα έχουν πρόσβαση στους μεγαλύτερους αγώνες της ηπείρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Ρόδου ξεκινά το Σαββατοκύριακο και είναι το εξής:

-12 και 13 Μαρτίου 2022, ο «Γύρος Νοτίου Αιγαίου»
-20 Μαρτίου 2022, το Διεθνές «Γκραν Πρι της Ρόδου»
-24 έως 27 Μαρτίου 2022, ο Διεθνής «Γύρος της Ρόδου».
Διοργανωτές της κορυφαίας ποδηλατικής γιορτής είναι, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και η εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas». Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας) και της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments