Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Και άλλο μέλος του Κογκρέσο θετικό στο νέο ιό αν και εμβολιασμένο

Και άλλο μέλος του Κογκρέσο θετικό στο νέο ιό αν και εμβολιασμένο

0
Dodekanisos

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γερουσιαστής της Νότια Καρολίνα Lindsey Graham. Αν και εμβολιασμένος δεν …γλίτωσε το νέο ιό σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος. Έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ενημερώθηκα από τον γιατρό του Σώματος ότι βρέθηκα θετικός ακόμα και μετά τον εμβολιασμό».

Το μέλος του Κογκρέσο πρόσθεσε ότι άρχισε να έχει συμπτώματα το περασμένο Σάββατο που μοιάζουν με γρίπη και τόνισε πάντως ότι «αυτή τη στιγμή έχω ήπια συμπτώματα. Θα είμαι σε καραντίνα για δέκα ημέρες».

Ο Graham είναι 66 ετών και αποδίδει στον εμβολιασμό του το γεγονός ότι έχει ήπια συμπτώματα. Χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εμβολιάστηκα γιατί χωρίς τον εμβολιασμό είμαι σίγουρος ότι δεν θα ένιωθα τόσο καλά όσο τώρα. Τα συμπτώματά μου θα ήταν πολύ χειρότερα ».

Σημειώνεται ότι ο κ. Graham είναι το δεύτερο πλήρως εμβολιασμένο μέλος του Κογκρέσο που βρέθηκε θετικός. Είχε προηγηθεί ο Vernon Buchanan της Φλόριντα που επίσης τέθηκε σε καραντίνα στις 19 Ιουλίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments