Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Καγιάς: “Μεγάλος μας στόχος το γήπεδο”

Καγιάς: “Μεγάλος μας στόχος το γήπεδο”

0
Dodekanisos


Τοποθέτηση με αφορμή την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας έκανε ο πρόεδρος του ΟΦ Ιστρίου Αλέξανδρος Καγιάς. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μετά την ανακοίνωση για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, η ομάδα μας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Γ τοπική κατηγορία ΕΠΣΔ και κερδίζει την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Δικαιωματικά η ομάδα μας, κερδίζει το πρωτάθλημα έστω και με αυτόν τον άκομψο τρόπο, αλλά μην ξεχνάμε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος μέχρι και την διακοπή του, ήμασταν στην πρώτη θέση, έχοντας συμφώνα με τα λεγόμενα πολλών αντιπάλων ομάδων την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Σίγουρα θα θέλαμε να το πανηγυρίζαμε μέσα στο γήπεδο, και φυσικά να ολοκληρώναμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αυξάνοντας την βαθμολογική μας συγκομιδή, αλλά προέχει η υγεία όλων μας. Σεβόμενοι τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων , περιμέναμε υπομονετικά την οριστική απόφαση.
Σαν πρόεδρος του Ο.Φ.Ιστρίου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω –αρχικά όλους τους παίκτες μας , το προπονητικό team και ιδιαίτερα τον Γιάννη τον Μάλτα για την υπερπροσπάθεια που κάνανε όλη την χρονιά, όλοι αφιλοκερδώς δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, βάζοντας πάνω από όλα το καλό της ομάδας.
Κατά δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους κοντινούς μου ανθρώπους, όλα τα παιδιά της διοίκησης, γίναμε μια οικογένεια, αγωνιστήκαμε σκληρά όλοι σαν μια γροθιά μαζί και στα καλά και στα άσχημα, και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Ξεκινώντας την επαναλειτουργία της ομάδας του χωριού μας, κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάναμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά η μεθοδική δουλεία, το οικογενειακό κλίμα , οι γνώσεις των ανθρώπων που απαρτίζουν την διοίκηση μας, κατέστησαν μια υγιή και βιώσιμη οικονομικά αλλά και μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας μας. Στόχος μας ήταν η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές από την Ίστριο, το καταφέραμε, σχεδόν οι μισοί παίκτες της ομάδας μας ήταν Ιστριενοι. Δεύτερον ήταν μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, το καταφέραμε και με το παραπάνω. Τρίτο, μια καλή παρουσία και εξαγωνιστικά με διάφορες δράσεις εκτός γηπέδων, το καταφέραμε. Ο μεγαλύτερος μας ΣΤΟΧΟΣ όμως παραμένει η αποπεράτωση του γηπέδου στην Ιστριο, για να μπορέσουμε να παίξουμε στην φυσική μας έδρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι σε κάθε μας αγώνα ήταν δίπλα μας, εμψυχώνοντας τους παίκτες μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας των οποίων η στήριξη τους ήταν πολύ σημαντική, και χωρίς αυτούς πολλές παροχές στους ποδοσφαιριστές μας δεν θα ήταν δυνατές.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣΔ τον πρόεδρο κ.Διακοφώτη , την επιτροπή διοργάνωσης του πρωταθλήματος για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο των γηπέδων κ.Ζωάννου, ευχαριστούμε όλες τις αντίπαλες ομάδες και τις διοικήσεις αυτών για την φιλοξενία και την συνεργασία, αντίπαλοι υπήρξαμε μόνο εντός γηπέδων, ευχαριστούμε τους διαιτητές και εάν κάποιες φορές παραφερθήκαμε ζητάμε συγγνώμη.
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους για την άψογη δουλειά τους και για το χώρο και χρόνο που μας έδωσαν στα μέσα τους.
Το ταξίδι για τον Ο.Φ.Ιστρίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και από αύριο, αφού βγούμε από αυτήν την περιπέτεια με τον κορονοιό, ξεκινάμε δουλειά για να είμαστε έτοιμοι, στα νέα δεδομένα πλέον, για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν……. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υπομονή και υγεία!! Αυτό που θέλουμε του χρόνου να μην λείπει κανένας…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments