Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Δεν είμαστε σύμφωνοι με τον διαχωρισμό των πολιτών”

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Δεν είμαστε σύμφωνοι με τον διαχωρισμό των πολιτών”

0
Dodekanisos

Την αντίθεση της στον διαχωρισμό και τον αποκλεισμό των πολιτών από τα γήπεδα, εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.

Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων. Αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο. (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).

Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν. Όπως είναι τα γήπεδα.

Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα «πιστεύω» μας. Και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια. Αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments