Αρχική Εφηβικό Κ16: Το …βιολί τους οι Πάνθηρες!

Κ16: Το …βιολί τους οι Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Το …τρένο των Πανθήρων πέρασε και από τη Σύμη! Η Κ16 έμεινε για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον ΑΟ Σύμης με 3 – 2. Η ομάδα της Σύμης μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα είκοσι λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα μακρινό σουτ του Κουμπιάδη μόλις στο 5’(1 – 0). Από εκεί και πέρα οι Πάνθηρες …ξύπνησαν, ανέβασαν στροφές και αντέδρασαν φθάνοντας στην ισοφάριση στο 12’ με ένα μακρινό σουτ του Τόλη (1 – 1). Η ομάδα μάλιστα του Γιώργου Αγγελάκη πέτυχε το 1 – 2 στο 21’ και πάλι με τον Τόλη ο οποίος πήρε τη μπάλα κάτω από το κέντρο, πέρασε έξι (!) παίκτες και έκανε το 1 – 2 πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο οι Πάνθηρες μπήκαν δυνατά και στο 46’ έκαναν το 1 – 3 και πάλι με τον Τόλη (απευθείας φάουλ) ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Το μόνο που κατάφεραν που κατάφεραν από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 66’ με τον Τσίγκο (2 – 3). Οι Πάνθηρες ήταν οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και εκτός από τα γκολ που πέτυχαν είχαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουρούτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Ζαννής, Τσίγκος (56’ Κουτσαφάς), Καραγιάννης Μ. (50’ Μπαλής), Ζουρούδης Α., Καραγιάννης Π., Κουμπιάδης (70’ Τσαβαρής), Ζουρούδης Π., Ράμα, Καψής, Μαστρογιαννάκης, Zylyftari (41’ Τσίγκος)
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακοσταμάτης, Αραμπατζής, Καρακούσης (61’ Σταματιάδης), Κουφός, Καψής, Μουχαμεντάνι, Kuzuloc (61’ Παπαδόπουλος), Ντουμάζιος (70’ Καραδήμος), Zanelaj, Τόλη, Διακογιάννης Π. (50’ Πορσελλί)

-Η διοίκηση των Πανθήρων “επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον ΑΟ Σύμης για την πολύ καλή φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments