Αρχική Εφηβικό Κ16: Οι Πάνθηρες αρνούνται να χάσουν!

Κ16: Οι Πάνθηρες αρνούνται να χάσουν!

0
Dodekanisos

Για ένατο παιχνίδι αήττητη έμεινε η εφηβική ομάδα των Πανθήρων. Παίζοντας σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2 – 2 απέναντι στο Αρένα. Τα παιδιά του Γιώργου Αγγελάκη έκαναν μια καλή προσπάθεια και δικαιώθηκαν στο τέλος καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ενώ στην επανάληψη ήταν ισορροπημένο με την κατοχή να εναλλάσσεται.

Το σκορ άνοιξε το Αρένα στο 43′ με κοντινό σουτ του Βογιατζή (0 – 1) που πήρε το “ριμπάουντ” μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Πανθήρων. Στο 53′ μετά από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Ντουμάζιος εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 1 – 1. Στο 65′ ο Βαρνάβας με κεφαλιά και ενώ είχε μείνει αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Αρένα (1 – 2). Στις καθυστερήσεις όμως και συγκεκριμένα στο 82′, ο Ντουμάζιος και πάλι “έσπασε’ το τεχνικό οφσαϊντ, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουρούτης (Ροδίτης, Βούλγαρη)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης (69′ Διακοσταμάτης), Αραμπατζής, Καρακούσης, Κούρος, Καψής, Μουχαμεντάνι, Cuzuloc, Πορτσελλί (49′ Ντουμάζιος), Zenelaj (63′ Buzi Geri), Τόλη, Π. Διακογιάννης (69′ Καραδήμος)
ΑΡΕΝΑ: Φουκαράς, Κίτσος, Σελλαβτζή, Βαρνάβας, Κουλούρας, Cala (80′ Αραπάκης), Βογιατζής, Κάτσο, Κυριακούλης, Xhurxhi, Minkov (59′ Κυριακούλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments