Αρχική Εφηβικό Κ14: “Βλέπουν” κορυφή οι Πάνθηρες (pics)

Κ14: “Βλέπουν” κορυφή οι Πάνθηρες (pics)

0
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 2 – 1 επί του ΑΕΡΑ πέτυχαν οι Πάνθηρες (Κ14) οι οποίοι έμειναν πλέον μόνοι τους στην 2η θέση της βαθμολογίας (με 30 βαθμούς), αφήνοντας στην 3η την ομάδα του Αφάντου με 27 βαθμούς (στην 1η θέση βρίσκεται ο ΑΟ Σύμης με 33 βαθμούς). Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα δυο της τέρματα. Στην επανάληψη, ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Οι Πάνθηρες όμως έκαναν σωστή διαχείριση και πανηγύρισαν έτσι το “τρίποντο”.

Στο 8′ ο Οσμενάϊ με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουρδουκλά κάνοντας το 1 – 0.
Στο 32′ από πάσα του Σαλλούφι από τα αριστερά, ο Ζανεττής έφυγε στον κενό χώρο, πρόλαβε στην έξοδο τον Κουρδουκλά και με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 36′ ο Χρ. Αποστολάκης έκανε μια ατομική προσπάθεια και αν φάνηκε να του φεύγει η μπάλα σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, έβαλε την κόντρα και την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσέτσος (Αυγενικού, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Mucaku, Μπίντα, Μυλωνάκης, Μ. Πατρού, Χρ. Πατρού, Μόλι, Οσμενάϊ, Ζανετής, Τοπάλ, Σαλλούφι, Παπαδόπουλος (Στον πάγκο ήταν οι Κρητικός, Καρδούλιας, Μυλωνάκης, Ζουρίδης, Σταματίου, Ρέγκλης, Πολίτσι)
ΑΕΡΑ: Κουρδουκλάς, Χρ. Αποστολάκης, Ζέκιος, Λέντζας, Καλογήρου, Πελός, Ν. Αποστολάκης, Tabaku, Κάβουρας, Παπαγιάννης, Χρηστίδης (Στον πάγκο ήταν οι Συμιακός, Θεοδοσίου, Μαύρος, Χασκάϊ, Δρακιού)

Φωτογραφίες: Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments