Αρχική Εφηβικό Κ14: Παρέμειναν στην κορυφή οι Πάνθηρες

Κ14: Παρέμειναν στην κορυφή οι Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου η ομάδα Κ14 των Πανθήρων η οποία πέρασε νικηφόρα και από τα Κοσκινού κερδίζοντας σήμερα τον τοπικό Διγενή με 2 – 0. Και τα δυο τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι Πάνθηρες είχαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο προκειμένου να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ. Στο διάστημα αυτό ο Σαλλούφι αστόχησε από τα έντεκα βήματα (άουτ), ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα με σουτ στο κάθετο δοκάρι ενώ χάθηκαν και τρία τετ α τετ (Παπαδόπουλος, Κρητικός και Τοπάλ). Σημαντική συμβολή στο να μην παραβιαστεί η εστία του Διγενή πολύ νωρίτερα, είχε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. Αλλά και στην επανάληψη έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε έτσι το σκορ στα επίπεδα του 0 – 2.

Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Πακκίδης με αυτογκόλ ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0 – 1).
Στο 63′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χ. Πατρού με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Αναστασοπούλου

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Βασιλειάδης, Χίντζη, Ζαχαρίας, Ντανούσι, Πακκίδης, Χατζής (65′ Σπανουδάκης), Τσίλης, Χατζημιχάλης, Μαλλιάκας, Κεφάλας (45′ Χατζηαναστασίου), Σαχινίδης (41′ Καταβενάκης)
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Mucaku (68′ Πολίτσι), Κρητικός (41′ Ζουρίδης), Μυλωνάκης, Μπίντα (45′ Σταματίου), Χ. Πατρού (48′ Οσμενάϊ), Ζανετής (55′ Μυλωνάκης), Μόλι. Μ. Πατρού, Τοπάλ, Σαλλούφι (70′ Γκοτζάϊ), Παπαδόπουλος (68′ Ρέγκλης)

Φωτογραφίες Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments