Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηχηρό μήνυμα του Φοίβου! (pics)

Ηχηρό μήνυμα του Φοίβου! (pics)

1
DSC08099
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φοίβος Κρεμαστής πέρασε σαν σίφουνας από το Παραδείσι επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 4 – 1. Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα του Κώστα Πάττα η οποία μπαίνει με το δεξί στο πρωτάθλημα και τονώνει και την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Στην επανάληψη, ο Φοίβος ήταν πάρα πολύ καλός απέναντι σε έναν Κλεάνθη που δεν μπόρεσε να δείξει ότι ήταν στο κλίμα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Παραδεισίου στο διάστημα αυτό είχε πολλά κενά στην άμυνα της, ενώ και η μεσαία της γραμμή παρουσίασε αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα ο Φοίβος και οι έμπειροι παίκτες του να τα εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φθάσουν σε μια εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά του αγώνα όπου έδειχναν να πατούν καλύτερα από τον αντίπαλο τους και να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, ο Φοίβος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο όπως γράψαμε και πιο πριν κυριάρχησε.
Στο 16’ ο Αλεξανδρίδης έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Στο 22’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Φελεγκάκης έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Βαρέλης απόκρουσε ενστικτωδώς.
Στο 30’ μετά από κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε μέσα από την περιοχή και ο Γιαννίκος έκανε την προβολή αλλά ο Φαρμακαλής με υπερένταση κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 38’ ο Αξιώτης με απευθείας δυνατό φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 53’ ο Αξιώτης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ορφανίδης έφυγε μόνος του αλλά σούταρε χωρίς δύναμη με αποτέλεσμα ο Βαρέλης να μπλοκάρει.
Στο 54’ μετά από συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Ορφανίδης που «τρύπωσε» στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 61’ ο Ζουρούδης έκανε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βγάζοντας σε θέση τετ α τετ τον Αξιώτη ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε ένα ωραίο γκολ (0 – 2).
Στο 70’ εκτελέστηκε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ζουρούδης έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Δράκος έπιασε νέα κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Βαρέλη.
Στο 72’ ο Ζουρούδης «βρήκε» και πάλι τον Ορφανίδη ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0 – 3.
Στο 74’ ο Παπαδημητρίου έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά οπ Φαρμακαλής δύσκολα απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 86’ ο Αργέντης πέτυχε το 0 – 4 και στο 88’ ο Αλεξανδρίδης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4
Διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Λάζος, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Καρίκης, Γιαννίκος, Πελέκης, Σκόρπος, Ατσίδης (65’ Γεωργάς), Αγγελάκης (65’ Θάνος), Παπαδημητρίου, Γιατσιάτσος (73’ Γρηγοριάδης), Δαλκίδης, Αλεξανδρίδης
ΦΟΙΒΟΣ: Φαρμακαλής, Δημητρόπουλος (86’ Τζεμαλάϊ), Φελεγκάκης, Πομπού, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Αξιώτης, Ζουρούδης (86’ Πάττας), Αργέντης, Δράκος (78’ Κοντόγιαννος), Ορφανίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/kleanthis_foivos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Foivos
Foivos
9 years ago

Polu wraios paixtis mpravo axioti (7)… sunexise etsi!