Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηττήθηκε στην Κω ο Κλεόβουλος

Ηττήθηκε στην Κω ο Κλεόβουλος

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕ Κως στο νησί της απέναντι στον Κλεόβουλο με 3-2. Σ’ ένα παιχνίδι που μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νικητής, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Οι γηπεδούχοι κάπως έτσι έφθασαν στους 9 βαθμούς και παίρνουν μία μεγάλη ανάσα εν’ όψει της συνέχειας.

Τα περισσότερα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο , όμως το δεύτερο ήταν αυτό που έκρινε και το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξαν οι Κώοι με τον Αρκούδα στο 3′, η ισοφάριση ήρθε από τον Χατζηνικόλα στο 14′ για το 1-1. Το 2-1 έγινε στο 31′ με τον Οχτάρα. Οι Λίνδιοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έτσι λίγο πριν την ανάπαυλα ο έμπειρος Κακλαμάνος στο 41′ ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του, αυτή την φορά για το 2-2. Το τελικό 3-2 ήρθε στο 85′ από τον Κεφαλιανό.

Οι συνθέσεις:
Α.Ε ΚΩΣ: Γκούτογλου, Νυστάζος (38′ Κεφαλιανός Γ.), Χιούσι, Αρκούδας (85′ Κώστογλου), Κεφαλιανός Μ., Πόποτας, Ηλιάδης, Λαμάι (64′ Ζαίμι), Οχτάρας, Κουρζής, Τρικοίλης (19′ λ.τ Φούκης).
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ: Χρυσανθής, Γιαννιού (69′ Ευαγγελίδης), Κουκουτσέλας, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσιος, Μαριετάκης, Αθανασίου, Τσιάτσιος, Κακλαμάνος Α., Χατζηνικόλας Χ. (75′ Μπολομπάνης), Ταγκάεφ (85′ Μπαϊρακτάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments