Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα στο Βόλο για τον Διαγόρα

Ήττα στο Βόλο για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 2 – 1 στο Βόλο από την τοπική Νίκη γνώρισε ο Διαγόρας ο οποίος παράλληλα έχασε και την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και πολύ νωρίς έμειναν πίσω στο σκορ ενώ και σε όλο το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπόρεσαν να βρουν τα πατήματα τους. Προσπάθησαν να το κάνουν από τα μισά του ημιχρόνου και μετά χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Σαν να μην έφθανε αυτό, η Νίκη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στην εκπνοή του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα. Ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο και στην ψυχολογία των παικτών ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά στο διάστημα αυτό ανέβασαν την απόδοση τους , μείωσαν το σκορ και προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι χωρίς όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Στο 7’ μετά από μπαλιά του Καρδάρη, ο Τσιώλης πήρε τη μπάλα σε θέση μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0 για τους γηπεδούχους πολύ νωρίς.
Στο 23’ μετά από κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον Κσνέτση μέσα στην περιοχή. Αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 44’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι θεωρώντας ότι ο Χουζούρης έπαιξε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Εκτέλεσε ο Γκαρσία και έκανε το 2 – 0.
Στο 63’ ο Ευαγγελιδάκης έκανε τη σέντρα και ο Μπουρλάκης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάουλας και «βοηθοί» του ήταν οι Πλάκας και Οικονόμου, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Aποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Κυριακίδης Σ, Κάρδαρης, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία, Ιορδανίδης (71’ Κυριακίδης), Τσίολης (82΄Βοσνιάδης), Τσιμπούκας, Μπαταγίνι
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Μανωλάκης, Χουζούρης (45’ Ευαγγελιδάκης), Κασνέτσι, Αυγενικού (79’ Αθανασίου), Πινιώτης (87’ Γούλας), Μπουρλάκης, Γεωργίου, Πατσαρούχας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments