Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα στην Καρδίτσα

Ήττα στην Καρδίτσα

0
diagoras_ilioupoli1
Dodekanisos
Την ήττα με σκορ 2 – 1 από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα γνώρισε σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος παρέμεινε πάνξτως στην 6η θέση της βαθμξολογίας της Β’ Εθνικής. Διαβάστε τα στοιχεία του αγώνα όπως αναρτήθηκαν στο www.mikriliga.com:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
(25′ πεν Ντοριβάλ, 65′ Σίλβα σουτ – 63′ Φράγκος σουτ)
Στο 8′ οριζόντιο δοκάρι ο Μπαντάς
Στο 28′ δοκάρι ο Ζλάτκοβιτς
Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος (70′ Αγγελόπουλος), Κουρτεσιώτης, Μπαντάς, Ματεντζίδης, Ραονέ, Σενόνε, Μπιτέλης, Ντοριβάλ (60′ Σίλβα), Αθανασιάδης (66′ Ροντρίγκο), Μπουντούρης.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Πεταυράκης (82′ Χριστοφιλέας), Χατζόπουλος, Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας), Πεντζερετζής (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 25′ Καρπαθάκης
Σχόλιο: Μια πολύτιμη νίκη κατέκτησε η Αναγέννηση στην έδρα της κόντρα στον Διαγόρα ο οποίος πλέον κινδυνεύει βαθμολογικά να μείνει εκτός πλέι οφ, μετά τη νίκη και της Δόξας Δράμας. Στο αγωνιστικό μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” στο 25′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ντοριβάλ και άνοιξε το σκορ. Να σημειωθεί ότι στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Καρπαθάκης. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε το σκορ. Στο 63′ ο Φράγκος ήρθε να δώσει απάντηση για τον Διαγόρα με σουτ αλλά η ισοπαλία δεν κράτησε για πολύ στο γήπεδο της Καρδίτσας αφού έπειτα από δύο λεπτά ο Σίλβα ήταν αυτός που νίκησε τον Ταμπάση και έστειλε τη μπάλα στο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 65′, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Μπαντά για τους γηπεδούχους στο 8′ και τον Ζλάτκοβιτς στο 28′ για τους φιλοξενούμενους.

πηγή: www.mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments