Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήττα στα Χανιά για Ιάλυσο

Ήττα στα Χανιά για Ιάλυσο

2
inka ialisos
Dodekanisos

Με ήττα ξεκίνησε ο Ιάλυσος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν καθώς έχασε με 2-0 από την Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ. στο γήπεδο των Μουρνιών στα Χανιά.
Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, αντίθετα οι «ερυθροκίτρινοι» προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο 16΄ο Αρχοντούλης ανέτρεψε τον Καρβουνιάρη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το πέναλτυ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσικουδάκης ο οποίος αστόχησε. Τελικά η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε στο 27΄ όταν μετά από φάουλ του Ντεντάκη, ο Βεστάκης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Κρητικοί δεν σταμάτησαν εκεί αφού έξι λεπτά διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Βεστάκη.
Στο δεύτερο μέρος και για μεγάλο χρονικό διάστημα ο ρυθμός έπεσε, με τον τοξοβόλο να απειλεί την εστία του Γεωργίου στο 70΄με το μακρινό φάουλ του Γιαννόπουλου. Στα τελευταία 20 λεπτά οι «κόκκινοι» έκαναν σωστή διαχείριση με το υπέρ τους 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ζαχαριουδάκης (Παπαδάκης, Μαυρουδής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Γεωργίου, Γαλανίδης (76’ Γιακουμάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Γκουτσίδης (84’ Παπαθανασίου), Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης Ταταράκης, Τσικουδάκης (64’ Κυτράκης), Βεστάκης
ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Σάββενας): Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης (62’ Γούλας), Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηφούντας, Σπάρταλης (65’ Τσόφλιος), Γιαννόπουλος, Παυλίδης

φωτογραφία: athlitiko.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rodos4
rodos4
7 years ago

gia des pioi milane xaxa

rodosfc
rodosfc
7 years ago

[quote name=”rodos4″]gia des pioi milane xaxa[/quote]
Αν είσαι Ροδος βλέπε την όμαδα και μην παίζεις με τον πόνο του άλλου. Τώρα άμα είσαι απο αλλη ομάδα έχεις πρόβλημα πραγματικά!!