Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήττα και στη Μύκονο για τη Ρόδο

Ήττα και στη Μύκονο για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 3 – 0 στη Μύκονο από την ομώνυμη τοπική ομάδα γνώρισε η Ρόδος σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 27’ (1 – 0) με τους «πράσινους» να ανεβάζουν πολύ «στροφές» στο ξεκίνημα της επανάληψης χωρίς όμως να μπορέσουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Προς το τέλος και ενώ η Ρόδος προσπαθούσε να πιέσει προκειμένου να ισοφαρίσει, ήρθαν στις καθυστερήσεις άλλα δυο τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Το πρώτο στο 92’ όταν μετά από αντεπίθεση, οι Οικονομικός με πλασέ έκανε το 2 – 0 και το δεύτερο στο 94’ με πέναλτι του Βαλαβανόπουλου (3 – 0). Το πέναλτι δόθηκε όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ρόδου ενώ ήταν σε πλεονεκτικό σημείο για να σκοράρει.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε (52’ λ.τ. Γιαννόπουλος) , Ματζανάς, Αρκούδας, Πινέιρο (80’ Στυλιανόπουλος), Σπυρόπουλος, Μουρίκι (80’ Αχείμαστος), Τράκας, Ζγκούρη (87’ Οικονομίκος), Παπαδόπουλος (87’ Βαλαβανόπουλος)
ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Τρόκα, Κανταρτζής, Μάγκας, Νικολόπουλος, Βογιατζής Β., Τσούτσης, Κάμπα, Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (78’ Τζουανάκης), Στεργίου (46’ Ροντρίγκεζ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments