Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ήττα για τον ΑΣΤΙΡ

Ήττα για τον ΑΣΤΙΡ

0
astir agia
Dodekanisos

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια κυρίως στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΣΤΙΡ δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της συνέχειας του γυναικείου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενες ήταν συνολικά καλύτερες και πιο έμπειρες και έτσι έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το σκορ άνοιξε στο 7’ η Πετράκη με ωραία προσπάθεια και σουτ (0 – 1). Στο 53’ η Παρμαξή ξέφυγε από την προσωπική της αντίπαλο, «άδειασε» και την Κοτσάνη, πασάροντας στην Πετράκη και πάλι η οποία μέσα από την μικρή περιοχή έκανε εύκολα το 0 – 2. Ο ΑΣΤΙΡ αντέδρασε και με ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ της Φιλιππάκου πάνω στην κίνηση στο 56’ μείωσε σε 1 – 2. Στο 84’ όμως η Παρμαξή με ένα ωραίο σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Κορυφαία των φιλοξενουμένων ήταν η Παρμαξή η οποία ήταν το λύσε και το δέσε της Αγίας Παρασκευής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσέτσος, Μπέκας)
ΑΣΤΙΡ: Δεστούνη, Χατζηλιαμή, Καλιγιάννη, Ιακωβίδου, Αρτίκη, Κοτσάνη (86’ Γαϊτάνου), Φιλιππάκου, Κουγιού (78’ Διακίδη), Γιαννίκου, Παπαμιχαήλ (55’ Κτενά)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δασκαλοπούλου, Γάτη, Μπριασούλη, Βιτούλα, Πρίφτη (85’ Μανέτα), Μπάδα, Νταβού, Παρμαξή, Πεϊου (57’ Καμαριανού), Πετράκη, Τοπαλίδη (67’ Μπαντά)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments